Arama sonuçları: *

1. eminakgozz

Subay olmak istiyorum hangi sınava girmem gerekiyor?

tabii ki parasıda iyi ancak vatanını korumak onun içinde hizmet vermek büyük bir sorumluluk ben bunları bilerek ve anlayarak bu seçimi yapmak istiyorum 1612444841 HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER TAVSİYELERİNİZ VE ÖNERİLERİNİZ İÇİN SAOLUN İYİKİ VARSINIZ
  2. eminakgozz

aslında ben bu mesleği parası ve ileride bu işi yapıp allah bana evlenmeyide nasip ederse aileme iyi bir gelecek sunmak için seçmeyi düşünüyorum ancak bunlar vatanımı sevmiyorum yada önem vermiyorum anlamına gelmez ben küçüklüğümden beri askerliği sevmiş ve saygı duymuşumdur akrabalarımdada var...
  3. eminakgozz

sen çok iyi bir insansın ss aldım kral gerçekten çok saol
  4. eminakgozz

yani ben kara harp okulu subaylık yada astsubaylık istiyorum bakalım hayırlısıyla bir her şey belli olsun çalışmalara başlıyacağım 1612443939 çok saol teşekkürler
  5. eminakgozz

ozmn anladığım kadarıyla msü sınavlarına giriyoruz ardından puanımız belli olup puanımıza göre bölümmü seçiyoruz
  6. eminakgozz

zaten şuanda daha yaşım tutmuyor seneye inşallah fakat ben araştırmamı yapmak istedim
  7. eminakgozz

arkadaşlar ben subay olmak istiyorum fakat birçok farklı bölüm var ve biraz kafam karıştı ben MSÜ var bide kara harp okulu var hangsine girmemiz gerekiyor bide ayt mi lazım tyt mi bilgisi olan varsa yazabilirmi ?
  8. eminakgozz

İLKOKUL ORTAOKUL LİSE AÇILACAKMI?

Reis sen bi özele gelsene fjdjf
  9. eminakgozz

Ayn ya inşallh
  10. eminakgozz

Djsjjxs eee 1607979197 Ovv ozmn ayvayı yedik anca oyun oyun napcaz bilmiyorum ozmn derslere girelim dinlemesek bile diyosun
  11. eminakgozz

Herkeseme merhaba arkadaşlar sizce okul açılacakmı 4 ocaktan sonra sınav olacakmı burda bilen bir çıkar elbet bi yardım edin neolur dersleri fln saldım çok tereddütteyim yardım edin sizin düşünceleriniz neler acaba ?
  12. eminakgozz

Ödev&Ders Yapma Alışkanlığımı Nasıl Arttırım?

ya kolay kolay kalmamda sınıfta baya zorlancam gibi 9lara okul açılıyor zaten biraz iyi olur heralde
  13. eminakgozz

Ödev&Ders Yapma Alışkanlığımı Nasıl Arttırım?

bende 10.sınıfım nanay olduk vallaha anca lol anca lol
Top Bottom