Arama sonuçları: *

1. emirhan1234

Geometri için Youtube hoca önerisi?

Herkese merhabalar tüm derslerden youtube için video ders kitaplarını topladım bir geometri kaldı amacım özel ders almak yerine youtubeden çalışarak elimden gelenin en iyisini yapmak sizce hangi hocayı izlesem daha iyi olur yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
  2. emirhan1234

Havacılık yönetimi nasıldır?

geçebilmiş miydin mesela bilemediğimiz zaman sıkıntı olur mu bilmediğimiz yerden soru gelirse
  3. emirhan1234

Anladım dış kaynak hangi bölümlerden alım yaptığını nerden bulabilirim baya araştırdım bulamadım, ve MSÜ sözlü mülakattan biraz endişem var ve sağlıktan ne yapabilirim önerin var mı? ve 1 sene daha mezuna kalmak mı yoksa Iğdırda Havacılık yönetimi yazmak mı sadece benim Iğdır tutuyor.
  4. emirhan1234

dış kaynaktan hangi bölüm daha iyi olur Hvkk için seneye hazırlanacağım büyük ihtimalle Harp okulu için
  5. emirhan1234

Asteğmen ya da Dış kaynak alımlarından asker olmak istiyorum da hangi bölüme verirler?
  6. emirhan1234

Herkese merhabalar Havacılık yönetimine sıralamam tutuyor sizce nasıl bir bölümdür Asker olmak istiyordum fakat msü puanım kötü gelmişti havacılık yönetimini bitirdikten sonra nerede çalışabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
  7. emirhan1234

sizce DGS mantıklı mıdır?

çok zor bir sınav mıdır sizce
  8. emirhan1234

onu bilmiyorum malesef.
  9. emirhan1234

öyle malesef :( 1721418422 Ben Harp okulu istiyordum bu sene olmadı 2 yıllığa girince yks ve msü ye tekrar çalışacağım. 1721418475 Bilgisayar programcılığı düşünüyorum şuanda zaten de seneye de Msü ve Yks ye tekrar gireceğim Harp okulu istediğim için boşta kalmak istemiyorum bu sene
  10. emirhan1234

Herkese merhabalar 2 yıllık bir bölüm yazıp sonrasında 2 yıl boyunca full çalışıp DGS sınavına girip sonrasında 4 yıllığa gitmek sizce nasıl olur yardımcı olabilirseniz sevinirim
  11. emirhan1234

Hangi paket daha iyi olur

Herkese merhabalar benim matematiğim 0 bu kamplardan birisini almak istiyorum video ders kitaplarından ilerlemek istiyorum sizce hangisini alayım gönlüm soldakinde ama size de sorayım dedim
  12. emirhan1234

MSÜ Mülakat Süreci Hakkında

Harbi mi diyorsun niye böyle bir şey yapabiliyor ki :(
  13. emirhan1234

MSÜ Mülakat Süreci Hakkında

sayısalların daha önce oluyor koşu da nefesini iyi ayarlaman gerekiyor sözlü mülakatı hakkında da net ve açık olman yeterli inşallah kazanırsın :) 1718184582 Havacıları ilk olarak çağırıyorlar ortalarında MYO ve deniz harp okulu sonlarında Kara diye biliyorum instagram sayfasında görmüştüm
  14. emirhan1234

Kütüphaneye üye olmak istiyorum

olur Direkt gidip başvurayım yani 1711552288 direkt gidip sormaya karar verdim. 1711552308 üyelik kartı tarzı bir şey de verebilirler bence 1711552333 olur öyle yapacağım reis
  15. emirhan1234

Bursa üçevler kütüphanesine gitmek istiyorum internet sitesine mi bakmam gerekiyor bunun için
  16. emirhan1234

Herkese merhabalar bu sene sınava hazırlandığım için kütüphaneye gitmek istedim, fakat gitmeden önce aramam gerekiyor mu ya da oraya gidince üye mi olmam gerekiyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar
  17. emirhan1234

Meslek eğitimi almak istiyorum?

Herkese merhabalar ben Anadolu lisesindeyim 12. Sınıfa gidiyorum fakat meslek lisesine gidemediğim için çok içimde kaldı meslek eğitimi de almak istiyorum nasıl alabilirim bu eğitimleri yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
  18. emirhan1234

Matematik problemler yapabilmek için bir konu bitirmemize gerek var mı?

Msü sınavına hazırlandığım için sıkıntı olacağını düşünüyorum hızlı şekilde bitirmem lazım bu kampı günde 2-3 video izleyerek
  19. emirhan1234

Ant matematik bitirmiştim orda vardı iki konu da 1708803768 https://www.youtube.com/playlist?list=PLxSXQclq3muCV7NSRRSNTOqYKF1AVLE48 bu kampı izleyeceğim nasıl sence
  20. emirhan1234

Herkese merhabalar ben matematik problemler çalışacağım da öncesinde bir konu bitirmeme gerek var mı matematik temelim orta seviyelerde yardımcı olabilirseniz sevinirim
Top Bottom