Arama sonuçları: *

1. F

Başvurmalık Burs Önerisi

Başarı odaklı olmayan burs yok ki. Hepsi hemen hemen başarı sıralamasına göre veriyor.
  2. F

Stajyer Öğrenci Maaşı

Okula vereceğin başvuru evraklarında para alacaksan bunu doldurmuş olman gerekiyordu. Doldurmadıysan yasal olarak ücretli staj yapıyor görünmediğini tahmin ediyorum. İçerik:
  3. F

Stajyer Öğrenci Maaşı

Staj başvuru evraklarını doldururken bunu doldurdun mu? Eğer doldurmadıysan yasal bir hakkın olduğunu sanmıyorum. Seni o staja almalarını sağlayan kişi ücret almayacağını beyan etmiş.
  4. F

%30 İngilizce Bilgisayar Mühendisliği Okunur mu?

Türkçe mühendislik yabancı dil biliyorsanız mantıklı değil zaten bence. Türkçe bile okusanız ana ders materyalleri zaten İngilizce oluyor genellikle. İngilizcenize güveniyorsanız daha doygun bir eğitim alacağınız için daha doğru bir tercih olacaktır.
  5. F

Ortaöğretim kpss ye ön lisans öğrencisi girebilir mi?

Girebilirsin ama mezun olursan tercih yapamazsın. (mezun olana kadar yapabilirsin) 1721290152 Bölümünden fazla alım yapılıyorsa dediğiniz gibi Önlisans KPSSye girmesi daha mantıklı. Mezun olana kadar tercih yapamaz ama puanı alıp mezun olduktan sonra o puanla tercih yapabilir dediğiniz gibi.
  6. F

KYK Yurt kayıt silme sonrası iade

Bu ay para ödediysen kalmadığın günlerin tutarı iade edilecek. Orada dediği o.
  7. F

KYK Yurt kayıt silme sonrası iade

Aynen dostum üstüne para da verecekler harçlık olarak.
  8. F

Acil yardım edinnnnn

Özürlük bir durum yok dostum Sadece iletişim yeteneklerinizi geliştirmeniz için yardımcı olmaya çalışıyorum. Sorunu başta söylemeden alakasız kelimelere boğup kendini ifade etmeyi zorlaştırıyorsun bir bakıma.
  9. F

Acil yardım edinnnnn

Konu açma şeklin sinir bozucu. Forum kullanmayı öğrenmen gerek. Acil yardım ne ya? Hem sorduğun sorunun herhangi bir acil durumu yok hem de forum kültüründe yeri yok. Düzgünce yazarsın başlığa “Lise OBP ile Geçiş Hakkında Soru” diye sorunu sorarsın. Z kuşağının bu ilgi odağı olma çabasını ve...
  10. F

Öğrenci belgesi kağıdının ucu yırtıldı bir şey olur mu?

2. kez alman sorun olmaz.
  11. F

Öğrenci belgesi kağıdının ucu yırtıldı bir şey olur mu?

Okuldan aldığın belge ıslak imzalı ise olmaz. E-devletten çıkardığın dijital imzaya sahiptir o çoğaltılabilir. Ama ıslak imzalı evrakın fotokopisi tasdikli olmadan resmî evrak yerine geçmez benim bildiğim.
  12. F

Kimya Hocasının Boş Boş Ödevleri

Alacağın malzemeyi önceden bilip tedarik etmen gerekmiyor muydu dostum?
  13. F

Üniversite yurt masrafları ne kadar oluyor?

Yemeği dahil mi bilmiyorum ama yurt ücreti var.
Top Bottom