Hocam yanlış bilmiyorsam güvence bedeli zaten ilk kayıtta verdiğin depozito. Yatak ücreti de şey olması lazım diyelim bu ayın parasını verdin 10 gün kaldın kalan 20 günün parasını iade ederler ( 1 ayı 30 günden değerlendirdim). Kaldığın ay kadarını da çayla ödeme alırsın.KYK yurt kaydını sildirdikten sonra güvence bedeli ve gün bazında yatak ücreti iade edilecektir diyor. Güvence bedeli ile kaldığım her ayın parası mı iade ediliyor yani?
Aynen dostum üstüne para da verecekler harçlık olarak.KYK yurt kaydını sildirdikten sonra güvence bedeli ve gün bazında yatak ücreti iade edilecektir diyor. Güvence bedeli ile kaldığım her ayın parası mı iade ediliyor yani?
Kaldığın ayı niye versinler kardeşKYK yurt kaydını sildirdikten sonra güvence bedeli ve gün bazında yatak ücreti iade edilecektir diyor. Güvence bedeli ile kaldığım her ayın parası mı iade ediliyor yani?
Kanka ne biliyim, yazdiklarindan bir şey anlamadım ki. İnsanın aklina ilk bu geliyor zaten bunu okuyuncaAynen dostum üstüne para da verecekler harçlık olarak.
Bu ay para ödediysen kalmadığın günlerin tutarı iade edilecek. Orada dediği o.Kanka ne biliyim, yazdiklarindan bir şey anlamadım ki. İnsanın aklina ilk bu geliyor zaten bunu okuyunca
Hmm eyvallah simdi anladim sagolunBu ay para ödediysen kalmadığın günlerin tutarı iade edilecek. Orada dediği o.