Arama sonuçları: *

1. groovy pancake

Okulda sınavlardan aldığınız en düşük not?

bu sene mat 37
  2. groovy pancake

sınavdan düşük aldım diye annem telefon ve bilgisayarımı alıyor

yapacak bişi yok duvara mı bakim okduğum kitaplar 1 haftada biter kalan 4 hafta? 1635779587 benimde öyle en düşük oratlamam 90 o da geçen sene getirdim ondan önce 96.5 den düşük ortalamam
  3. groovy pancake

sınavdan düşük aldım diye annem telefon ve bilgisayarımı alıyor

ilimdeki en iyi liselerden birindeyim nitelikli lise puanı gayet yüksek hocalar da bu yüzden çok zor soruyor matematikten sınıfta herkes 3-4 doğru yapmış bende o civarda annem telefonumu ve bilgisayarımı alacağını söyeldi en yükske 100 dimi dedi en yüksek 80 dedim neden 80 almadın dedi ama 100...
  4. groovy pancake

Beyler İngilizce sınavında yardımınız lazım.

ben hızım
  5. groovy pancake

Derslerim Çok Kötü Okulumu Bırakmalıyım?

kendine motivasyon kaynağı belirle mesela müzik aleti çalmaya başla
  6. groovy pancake

bilgisayar mühendisliği ve yazılım mühendisliği arasındaki farklar nelerdir

bilgisayar mühendisliğinde donanıma da ağırlık veriliyor
  7. groovy pancake

Birdahaki Seneye LGSye gireceğim Taktik Verir Misiniz?

şimdi başlamış olman lazım
  8. groovy pancake

Herkes E-Okul notlarını atsın !

9. groovy pancake

düşük notum var takdir alıyor muyum

yani alamıyor muyum
  10. groovy pancake

internette 50 nin altında not olursa alınmıyor diye okuyup korkmuştum da
  11. groovy pancake

42 ve 43 olan notum var ama ortalamaların hepsi 50 nin üstünde ve ortalamam 85 takdir alabiliyormuyum
  12. groovy pancake

Artık canlı derslere girmek istemiyorum

doğru 1. yazılılara konu az diye 3 haftada çalışmıştım ama 2. yazılılardan da biş olmicak ve derslerden kimse bişey anlamıyor
  13. groovy pancake

tüm derslere katılıp +6 saat çalıştım ama çok düşük not geldi ne yapmam lazım

edebiyat düşük gelir diye düşünüyorum onun dışında iyi gelir inşallah 1615741585 he
  14. groovy pancake

onun dışında din açıklandı o da 90
  15. groovy pancake

şu an keşke mata çalışmayım valo atsaydım diye üzülüyorum çalışmasaydım da buna benzer gelecekti çünkü
  16. groovy pancake

ben sınavdan çıktığımda işaretlediğim cevapları unutuyorum hele bide test değildi hiç hatılamıyorum
  17. groovy pancake

günde 6 saat değil yazılıdan önceki gün 6 saat çalıştım ondan önce de 2-3 hafta boyunca tüm derslere günde 1-2 saat çalıştım
Top Bottom