Sana ne kadar yetiyorsa o kadar çalışmalısın. Ben geçen sene günde 2 saat çalışıp 450 aldım.Merhaba ben bu sene lgs ye girecek bir öğrenci olarak eğer fen lisesi kazanırsam babam bana pc toplıycak Sakarya da yaşıyorum ortalamam 470 sizce kazanabilir miyim?
Hocam ben de Cevat Ayhan kaçırdım İstanbul'da okuyorum 15 Temmuz hariç hepsine kafan rahat girebilirsin pek kalite farkı yok (ulaşım olarak Akyazı zor sadece). Ve kendini tek bir okula şartlandırma 7.75 hedefleyerek girdim 1.53 aldım çıktım Çalışmaya gelince deneme çöz süreyle o strese habere maruz kal ve 3 saat olarak sınırlandırma kendini ben 50 soru diye sınırlandırmıştım ama ona bile ulaşamadığım oluyordu pandemi sırasında (ondan önceleri sabahlıyordum bile ama okul olmayınca tüm düzenim alt üst oldu). Hani dikkat et minimum 90 soru çöz (ve kaliteli olsun sorular) yeterli günde.Merhaba ben bu sene lgs ye girecek bir öğrenci olarak eğer fen lisesi kazanırsam babam bana pc toplıycak Sakarya da yaşıyorum ortalamam 470 sizce kazanabilir miyim?
Hafız hiç ama hiç gerek yok bana soracak olursan.Hayır, derece istiyorsun.
En az 5 saat çalışmanı öneririm.
Adam gibi bir lise istiyorsa gerek var.Hocam ben de Cevat Ayhan kaçırdım İstanbul'da okuyorum 15 Temmuz hariç hepsine kafan rahat girebilirsin pek kalite farkı yok (ulaşım olarak Akyazı zor sadece). Ve kendini tek bir okula şartlandırma 7.75 hedefleyerek girdim 1.53 aldım çıktım Çalışmaya gelince deneme çöz süreyle o strese habere maruz kal ve 3 saat olarak sınırlandırma kendini ben 50 soru diye sınırlandırmıştım ama ona bile ulaşamadığım oluyordu pandemi sırasında (ondan önceleri sabahlıyordum bile ama okul olmayınca tüm düzenim alt üst oldu). Hani dikkat et minimum 90 soru çöz (ve kaliteli olsun sorular) yeterli günde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hafız hiç ama hiç gerek yok bana soracak olursan.
Hitab etmek için dedim ya. Adam gibi lise diyorsunuz ama emin olun pek bir fark yok %6-%1 arasıAdam gibi bir lise istiyorsa gerek var.
Hafız ne alaka?
Ankara'dan örnek vereyim sana.Hitab etmek için dedim ya. Adam gibi lise diyorsunuz ama emin olun pek bir fark yok %6-%1 arası