Arama sonuçları: *

1. H

12. SINIFIM AÇIK LİSELERE GEÇMEK İSTİYORUM

Anladım teşekkür ederim.🙂
  2. H

A Ayt deki 21 netim sadece fenden geliyor zaten matematik ayt konu bilmedigim için bakmıyorum. Geo kötü. Deneme ise okulda oluyorum.
  3. H

Evet son sene. Takıldığım ders Türkçe oluyor genelde. Biyoloji alanından bir meslek seçmek istiyorum. 1741549050 Umutsuz değilim Allah'a şükür hala yapabileceğime inanıyorum ama günde çalışmak için 4.30-5 saat kadar bir sürem oluyor 4 ayda günde 5 saat çalışarak yetiştiremem büyük ihtimalle...
  4. H

Yks süreci boyunca iyi çalışmadım ve 3 ay 20 gun kaldı geri kalan günlerimi okulda harcamak yerine evde calısabildigim kadar calısmayı dusnuyorum. Bide okulumda artık ders işlenmiyor müdür tüm 12 leri kütüphaneye indirip soru çözdürüyor ama sorun şu ki ben direk konu anlatımında eksiğim o yuzden...
  5. H

Dostlar merhaba ben 12. sınıfım ve açık liselere geçmek istiyorum, geçmek için meb in gerekli gördüğü maddeleri okudum. Maddelerin birinde annesi veya babası vefat eden öürencinin en geç altı ay içinde geçebileceği söyleniyordu başka bir madde listesinde ise süre belirtmiyordu. Bababm 6 yıl önce...
Top Bottom