Neler Yeni

12. SINIFIM AÇIK LİSELERE GEÇMEK İSTİYORUM

hnwiie07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kaan Akmaz
Dostlar merhaba ben 12. sınıfım ve açık liselere geçmek istiyorum, geçmek için meb in gerekli gördüğü maddeleri okudum. Maddelerin birinde annesi veya babası vefat eden öürencinin en geç altı ay içinde geçebileceği söyleniyordu başka bir madde listesinde ise süre belirtmiyordu. Bababm 6 yıl önce vefat etti sizce açığa geçebilir miyim? Bu yoldan geçemezsem başka ne tur geçebilirim

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Bay fahare
Deprem bölgesinde isen psikolojim iyi değil de korkuyorum falan de evinde konteyner göster geçersin açığa (geçen sene bizim dershanedeki 12ler öyle yapmıştı)

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Tekin Ayber
Neden açığa geçmek istiyorsun peki_?

hnwiie07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kaan Akmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden açığa geçmek istiyorsun peki_?
Yks süreci boyunca iyi çalışmadım ve 3 ay 20 gun kaldı geri kalan günlerimi okulda harcamak yerine evde calısabildigim kadar calısmayı dusnuyorum. Bide okulumda artık ders işlenmiyor müdür tüm 12 leri kütüphaneye indirip soru çözdürüyor ama sorun şu ki ben direk konu anlatımında eksiğim o yuzden bana yaramıyor bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Deprem bölgesinde isen psikolojim iyi değil de korkuyorum falan de evinde konteyner göster geçersin açığa (geçen sene bizim dershanedeki 12ler öyle yapmıştı)
Deprem bölgesinde değilim.. Yukarıda belirttiğim gibi sence geçebilir miyim?

EmreE38

80+ Bronze
Dostlar merhaba ben 12. sınıfım ve açık liselere geçmek istiyorum, geçmek için meb in gerekli gördüğü maddeleri okudum. Maddelerin birinde annesi veya babası vefat eden öürencinin en geç altı ay içinde geçebileceği söyleniyordu başka bir madde listesinde ise süre belirtmiyordu. Bababm 6 yıl önce vefat etti sizce açığa geçebilir miyim? Bu yoldan geçemezsem başka ne tur geçebilirim
denemek lazım

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Tekin Ayber
12.sınıf son sene oluyor galiba :D

Bak şimdi okul değiştirmek sana hiç bir fayda getirmez, 3-5 ay da çalışsan yetmez...

Şimdi sen hangi derslerde takılıyorsun ve hangi bölümleri hedefliyorsun, dobra dobra konuşalım, yaz bakalım. :) Bir çözüm üretelim.

KAwie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Kaan Karan
son 4 ay çalışarak anca 1m 500k arasına girersin hocam 12 de konu öğreniyosan zaten geçmiş olsun

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Tekin Ayber
Yav umutsuzluk en kötü şeydir, çıkmamış candan umut kesilmez. Eğer kararlı olursan kesinlikle istediğin bölümü hatta istediğin ünide kazanabilirsin. Asla pes etme ve eksiklerini kapatmakda kararlı ol.

hnwiie07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kaan Akmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
12.sınıf son sene oluyor galiba :D

Bak şimdi okul değiştirmek sana hiç bir fayda getirmez, 3-5 ay da çalışsan yetmez...

Şimdi sen hangi derslerde takılıyorsun ve hangi bölümleri hedefliyorsun, dobra dobra konuşalım, yaz bakalım. :) Bir çözüm üretelim.
Evet son sene. Takıldığım ders Türkçe oluyor genelde. Biyoloji alanından bir meslek seçmek istiyorum.

Yav umutsuzluk en kötü şeydir, çıkmamış candan umut kesilmez. Eğer kararlı olursan kesinlikle istediğin bölümü hatta istediğin ünide kazanabilirsin. Asla pes etme ve eksiklerini kapatmakda kararlı ol.
Umutsuz değilim Allah'a şükür hala yapabileceğime inanıyorum ama günde çalışmak için 4.30-5 saat kadar bir sürem oluyor 4 ayda günde 5 saat çalışarak yetiştiremem büyük ihtimalle. Güncel Tyt net 62.5 Ayt ise 21

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Tekin Ayber
Evet son sene. Takıldığım ders Türkçe oluyor genelde. Biyoloji alanından bir meslek seçmek istiyorum.
Sayısal derslerin nasıl? matematik geo fen dersleri nasıl? hiç deneme çözdün mü? ders ders netlerini yazabilir misin? Hedeflediğin bölüm biyoloji de nedir, yani mühendislik mi istiyorsun yoksa öğretmenlik filan gibi bi şey mi yapmayı planlıyorsun mesela...?

hnwiie07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kaan Akmaz
A
Sayısal derslerin nasıl? matematik geo fen dersleri nasıl? hiç deneme çözdün mü?
Ayt deki 21 netim sadece fenden geliyor zaten matematik ayt konu bilmedigim için bakmıyorum. Geo kötü. Deneme ise okulda oluyorum.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Tekin Ayber
Matematiğin ve geo kötü halde ayt de 21 civarı net çıkarabiliyorsan iş var sende :)

Antrenmanlarla matematik serisini alıp en baştan çalışıp çözmeyi becerebilirsin, kolaydan zora öğrete öğrete matemtaik ve geometri derslerini halledersin. Hiç bilmiyenler bile bu kitap serisi ile mat ve geo yu sorun olmaktan çıkarmıştır, yani bunu halledebilirsin. Türkçe için sadece konu çalışıp sıkça test çözmen yeterli, kaynak çok, farketmez aslında.

Yalnız sana 1-2 yıl lazım olabilir eğer biyo genetik mühendislik filan istiyorsan... :D

hnwiie07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kaan Akmaz
Matematiğin ve geo kötü halde ayt de 21 civarı net çıkarabiliyorsan iş var sende :)

Antrenmanlarla matematik serisini alıp en baştan çalışıp çözmeyi becerebilirsin, kolaydan zora öğrete öğrete matemtaik ve geometri derslerini halledersin. Hiç bilmiyenler bile bu kitap serisi ile mat ve geo yu sorun olmaktan çıkarmıştır, yani bunu halledebilirsin. Türkçe için sadece konu çalışıp sıkça test çözmen yeterli, kaynak çok, farketmez aslında.

Yalnız sana 1-2 yıl lazım olabilir eğer biyo genetik mühendislik filan istiyorsan... :D
Anladım teşekkür ederim.🙂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,266
Üyeler
169,554
Son üye
caneerr06
Top Bottom