Arama sonuçları: *

1. H

TYT BARAJ GEÇME HAKKINDA SORU

Valla illa yapacağın soru çıkar bende senin gibiyim şimdiden kolay gelsin başarılar
  2. H

Sınava Girecek Herkese Başarılar Yardım Eder Misiniz

Arkadaşlar ben denemeler dışında 2020' nin sorularını çözdüm üst düzey bir öğrenci değilim 40 net yapabildim ve hayatımda pek ders çalışmadım gitmek istediğim yerde çok iyi bir yer değil zaten ama youtube üzerinden izlediğim bir hoca 2020 değil 2019 a bakın 2019 gibi olacak dedi sınav ve 2019...
  3. H

erasmus hakkında bilgilendirirmisiniz

Ben muhasebe okuyorum bizde de sürekli her sene bir ülkeye gidiliyor ama bu sene olmadı işte ben gidemedim ama bizim okulda herhangi bir seçme yok nasıl olur bilmiyorum ama kesinlikle yabancı dil lazım olur orada gidenler öyle söylüyordu
  4. H

Paragraf denemelerim

Tamamdır teşekkür ederim
  5. H

Paragraf denemelerim

Tamamdır arkadaşlar gerçekten çok teşekkür ederim
  6. H

Paragraf denemelerim

Ama arkadaşlar benimle aynı sürede gene yapabilenler var 20 net istiyorum sadece 1 ay 7 gün var düzenli çözerek çıkaramaz mıyım
  7. H

Paragraf denemelerim

Gerçekten çok teşekkür ederim çok yararlı oldu 1621372874 Nasıl en iyi yorum seçeceğim bunu bilgin var mı?
  8. H

Paragraf denemelerim

tamamdır teşekkürler 1621366686 Tamamdır teşekkürler
  9. H

Paragraf denemelerim

Hergün 50-100 paragraf çözsem 20 ye çıkar mı TYT de netim
  10. H

Paragraf denemelerim

TYT 1621365569 Deneme dediğim test zaten simülasyon denemeleri ya ilk kez test çözüyorum böyle sürekli çözsem artar mı
  11. H

Paragraf denemelerim

Arkadaşlar paragraf çözüyorum 5D 15Y çıktı biliyorum baya kötü sınava kadar düzeltebilir miyim? Aranızda var mı bu netlerden üstlere çıkmış ya da çıkabilir miyim fikri olan var mı?
  12. H

Tyt işletme tutturabilir miyim?

obp 65 ama alan puanım da var 1621204011 Ayt' ye de gireceğim ama o kadar iyi değilim 11 12 konularında çünkü meslek lisesinde okudum
  13. H

Tyt işletme tutturabilir miyim?

Arkadaşlar matematikte neredeyse hiç altyapim yok 40 günde 500-600k ya girebilir miyim işletme istiyorum muhasebe okuyorum alan puanım felan da var sizce yapabilir miyim?
  14. H

TYT 1 Ay' a biter mi?

Fazla iyi değilim açıkçası
  15. H

TYT 1 Ay' a biter mi?

Arkadaşlar yüksek bir yer düşünmüyorum sadece işletme 700k girmek istiyorum girebilir miyim 1 ay düzenli çalışmayla
  16. H

TYT 1 Ay' a biter mi?

Arkadaşlar sınava 1 ay kaldı ve gerçekten pek çalışmadım çünkü çalışmak zorundaydım iş olarak her neyse arkadaşlar 1 ayımız kaldı bu 1 ay içerisinde ne yapabilirim bu konuda bilgili arkadaşlar yardım edebilir mi rica etsem ve muhasebe bitirdim lise de işletme okumayı düşünüyorum bu 0.06 katsayı...
Top Bottom