Neler Yeni

TYT BARAJ GEÇME HAKKINDA SORU

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Dostlar selamlar yarın biliyorsunuz sınav var.Matematikle şu zamana kadar hiç aram olmadı.Şimdi sorum şu ben sınavda bildiğim olursa elbet yaparımda en kötü ihtimali değerlendiriorum.Ben hiç matematik işaretlemesem benim sınavım hesaplanır mı ? okulda hocalar 4-5 ay önce hesaplanmaz demişti.Ama googlede ya türkçeden 0.5 net yada mattan 0.5 net yani ikisinden birisini yapmanız yeterli diyor bilen biri varsa beni aydınlatırsa sevinirim

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,074
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Dostlar selamlar yarın biliyorsunuz sınav var.Matematikle şu zamana kadar hiç aram olmadı.Şimdi sorum şu ben sınavda bildiğim olursa elbet yaparımda en kötü ihtimali değerlendiriorum.Ben hiç matematik işaretlemesem benim sınavım hesaplanır mı ? okulda hocalar 4-5 ay önce hesaplanmaz demişti.Ama googlede ya türkçeden 0.5 net yada mattan 0.5 net yani ikisinden birisini yapmanız yeterli diyor bilen biri varsa beni aydınlatırsa sevinirim
Türkce ve matematikten minimum 0.5 net yapman lazım. Onu da yaparsın zaten. 2-3 tane aşırı kolay soru çıkıyor.

Tosbağa

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
SAMET SAMET
mutlaka yapabileceğin bir soru bulursun riske atma

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

hsynsglm77

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hüseyin Sağlam
Valla illa yapacağın soru çıkar bende senin gibiyim şimdiden kolay gelsin başarılar

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Batuhan KARALAR
Instagram
batuhan.karalar
Twitter
365batuhan
Bir bölümü boş bırakman hiç sorun değil dostum, puanın yine hesaplanır. Ama yine de hiçbiri yapılmayacak kadar zor değil, en kötü mantık isteyen soruları yaparsın bunları düşünme. Sınavda başarılar :)

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Derdin barajı geçmekse sınava girmen sadece ÖSYM'ye bağış olmuş olur.

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Bir bölümü boş bırakman hiç sorun değil dostum, puanın yine hesaplanır. Ama yine de hiçbiri yapılmayacak kadar zor değil, en kötü mantık isteyen soruları yaparsın bunları düşünme. Sınavda başarılar :)
sağol hocam teşekkürler zaten bildiğimi yaparım fakat ben kötüyü düşündüm.
Derdin barajı geçmekse sınava girmen sadece ÖSYM'ye bağış olmuş olur.
amacım barajı geçmek değil netim hesaplanır mı hesaplanmaz mı başlık biraz yanlış oldu bağışa gelirsek paramı helal etmiyorum
teşekkürler hocam

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,185
Üyeler
161,270