TYT BARAJ GEÇME HAKKINDA SORU

thaelien

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,038
Dostlar selamlar yarın biliyorsunuz sınav var.Matematikle şu zamana kadar hiç aram olmadı.Şimdi sorum şu ben sınavda bildiğim olursa elbet yaparımda en kötü ihtimali değerlendiriorum.Ben hiç matematik işaretlemesem benim sınavım hesaplanır mı ? okulda hocalar 4-5 ay önce hesaplanmaz demişti.Ama googlede ya türkçeden 0.5 net yada mattan 0.5 net yani ikisinden birisini yapmanız yeterli diyor bilen biri varsa beni aydınlatırsa sevinirim

Dostlar selamlar yarın biliyorsunuz sınav var.Matematikle şu zamana kadar hiç aram olmadı.Şimdi sorum şu ben sınavda bildiğim olursa elbet yaparımda en kötü ihtimali değerlendiriorum.Ben hiç matematik işaretlemesem benim sınavım hesaplanır mı ? okulda hocalar 4-5 ay önce hesaplanmaz demişti.Ama googlede ya türkçeden 0.5 net yada mattan 0.5 net yani ikisinden birisini yapmanız yeterli diyor bilen biri varsa beni aydınlatırsa sevinirim
Türkce ve matematikten minimum 0.5 net yapman lazım. Onu da yaparsın zaten. 2-3 tane aşırı kolay soru çıkıyor.

Valla illa yapacağın soru çıkar bende senin gibiyim şimdiden kolay gelsin başarılar

Bir bölümü boş bırakman hiç sorun değil dostum, puanın yine hesaplanır. Ama yine de hiçbiri yapılmayacak kadar zor değil, en kötü mantık isteyen soruları yaparsın bunları düşünme. Sınavda başarılar :)

Derdin barajı geçmekse sınava girmen sadece ÖSYM'ye bağış olmuş olur.

Bir bölümü boş bırakman hiç sorun değil dostum, puanın yine hesaplanır. Ama yine de hiçbiri yapılmayacak kadar zor değil, en kötü mantık isteyen soruları yaparsın bunları düşünme. Sınavda başarılar :)
sağol hocam teşekkürler zaten bildiğimi yaparım fakat ben kötüyü düşündüm.
Derdin barajı geçmekse sınava girmen sadece ÖSYM'ye bağış olmuş olur.
amacım barajı geçmek değil netim hesaplanır mı hesaplanmaz mı başlık biraz yanlış oldu bağışa gelirsek paramı helal etmiyorum
teşekkürler hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,087
Üyeler
189,213
Son üye
StronAhmet
Geri