Arama sonuçları: *

1. ilterisilteris55

İngilizce kelime bulamıyorum puzzle da

Uygulamanın adı ne?
  2. ilterisilteris55

Youtubeden ingilizce öğrenme

Özer Kiraz Bircan Teacher
  3. ilterisilteris55

Hikayeli oyunlar için en kısa yoldan ingilizce öğrenmek

Ben var tecrübe sahibi olmak, ben var üniversite hazırlıkta İngilizce öğrenmek, ben var 4 senedir dersleri İngilizce almak, bunların sonucunda ben var Erasmus yapmak. Sen var haklı olmak 👌🏻👍🏻 Aynı yollardan ben de geçtim. Şimdi diyeceksin ki üniversitede hazırlık okumuşsun öyle öğrenmişsin...
  4. ilterisilteris55

Öncelikle üslubunuza dikkat ederseniz sevinirim. Yukarıda da bahsettiğim gibi YouTube'daki video serilerinin çoğu sıfırdan İngilizce öğrenenlere yönelik ve eğitimci de buna yönelik anlatıyor. + Video eski bile olsa potansiyel kafa karıştırıcı/eksik/hatalı kısımların soru ve cevaplarını yorumlar...
  5. ilterisilteris55

Evet konuşma anlamında faydası olabilir ancak verim noktasında ne kadar faydalı olur bilemeyeceğim. Bunun dışında kursa gitmenin herhangi bir artısı olduğunu düşünmüyorum. Belki sosyal bir ortam olması da avantaj olarak görülebilir. Zamanında şöyle sertifika veriyoruz şunları şunları yapıyoruz...
  6. ilterisilteris55

Kursta YouTube'da anlatılanın dışında ne anlatılıyor? Dil hapı falan mı veriliyor? Binlerce Türkçe içerik var dil bilgisine yönelik ve birinden anlamazsan diğerine bakarsın. Videolar da zaten çoğunlukla sıfırdan başlayanlara yönelik oluyor ve dersi anlatan kişi buna yönelik anlatıyor. Ha illahi...
  7. ilterisilteris55

İngilizce bilmeme rağmen zaman zaman benim bile ilk defa duyduğum kelimeler/yapılar ile karşılaşıyorum. Bazen de konuşulan aksanları anlamakta zorluk çekiyorum. Öncelikle dil öğrenmek 6 aylık 1 senelik bir süreç değildir, sürekli çalışmak ve istikrarlı bir şekilde devam etmek gerekmektedir...
Top Bottom