ilterisilteris55
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 150
- İsim
- İlteriş İlteriş
Kursta YouTube'da anlatılanın dışında ne anlatılıyor? Dil hapı falan mı veriliyor? Binlerce Türkçe içerik var dil bilgisine yönelik ve birinden anlamazsan diğerine bakarsın. Videolar da zaten çoğunlukla sıfırdan başlayanlara yönelik oluyor ve dersi anlatan kişi buna yönelik anlatıyor. Ha illahi bir dil kursuna gitmek gerek diyorsanız kaliteli yerler tercih edilmeli ki bir faydası olsun. Yoksa bir ton para veren kişi derste işlenen konuyu oturup tekrar internetten izlemek zorunda kalabilirValla benim fikrim bu iş öyle altyazılı film izlemekle play store uygulamalarıyla youtube ile olacak iş değil düzgünce parasını verip dil kursuna yazılacaksın mis gibi
Ee kalite de ucuza olmadığına göre ve gidecek kişi maddi refaha sahip değilse son çare yine internet üzerinden öğrenmek oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyundan oyuna değişir ama oyun yapımcılarının hadi biz bu senaryoyu B1 düzeyince yazalım da herkes anlasın diye yazdığını sanmıyorum. Ki aynı şey film/dizi için de geçerli.Ben 1.5 yılda falan oyun oynayarak video izleyerek birazda play store daki uygulamaları kullanarak B1 e yakın seviyey ulaştım okulumun olması biraz zorladı beni
Oyunlarda kullanılan ingilizce b1-b2 seviyesinde ve ben yüzde 50-60 ını anlıyorum
Hiç bilmiyorsan kursa gitmek mantıklı olabilir belki