Arama sonuçları: *

1. kyloitch

Lise staj ve rapor gitmezsem ne yapıcam

dostum ben stajyer öğretmenlik yaptım lisede bi kiz kendi kafasına göre ayağındaki alçıyı 1 haftadan çıkarmış okulda daha kötü olmuş ağlaya ağlaya ambulansla hastaneye gitmiş yani bu kırık işini ciddiye al toplamda 3 kez ciddi bir şekilde kolu kırılmış biri olarak söylüyorum bunu bi keresinde...
  2. kyloitch

Youtubeden ingilizce öğrenme

Fazlasıyla iyi öğrenirsin. Ekstra olarak ana dili ingilizce olan insanlarla pratik yap.
  3. kyloitch

Türki̇ye Eği̇ti̇m Si̇stemi̇ Neden Hala Kali̇tesi̇z

Konu yine herbokolog dolmuş :D
  4. kyloitch

Askerlik tecili sorunu?

Evet öğrenci kaydın silindiği an tecilin bozuluyor. 1 yıl veya daha aşağısına düşüyor sanırım.
  5. kyloitch

KYK Geri ödemesiz burs çıkar mı?

Öyle bir şey yok. Millete boş hayal satma. Tamamen rastgele ve torpille çıkıyor. Evi arabası olan üstüne memur olanlara burs çıkıyor ama evi arabası tapusu hiçbir şeyi olmayanlara kredi çıkıyor.
  6. kyloitch

KYK Geri ödemesiz burs çıkar mı?

1- Çıkma ihtimali var neden olmasın bu nasıl soru 2- Aldığın parayı ödüyorsun Erdoğan faizi kaldırdı 3- e-devlet üzerinden başvurular açıldığında başvuruyorsun https://www.turkiye.gov.tr/kyk-krediburs-basvurusu
  7. kyloitch

Açık Öğretim için bölüm önerisi

Açık öğretimden 2 yıllık okuyamazsın. 4 yıllıkların arasındaysa en mantıklı Çocuk Gelişimi var. Formasyon aldığın için Sınıf Öğretmeni veya Okul Öncesi Öğretmeni olarak atanabiliyorsun diye biliyorum. Şu devirde gerçekten atanmak o kadar zorlaştı ki, bazen bir aile bile kuramayacağım konusunda...
  8. kyloitch

yazılı sınavı geçtikten sonra direksiyon eğitimi ne zaman başlar?

Aykut adlı arkadaş, her şeyi doğru bir biçimde anlatmış. Daha fazla söze gerek yok, ona katılıyorum.
Top Bottom