english with lucy2 sene sonra amerika da olucam seneye kursa gidicem ama o zamana kadar boş durmak istemem youtubedan iyi ingilizce öğrenebiliceğim kanallar nelerdir bilginiz varmı.
Fazlasıyla iyi öğrenirsin. Ekstra olarak ana dili ingilizce olan insanlarla pratik yap.2 sene sonra amerika da olucam seneye kursa gidicem ama o zamana kadar boş durmak istemem youtubedan iyi ingilizce öğrenebiliceğim kanallar nelerdir bilginiz varmı.
HIç bilmiyorsan özer kirazla başla breaking bad izle ben öyle öğrendim şu anda Hollandadayım ilk zamanlar alışması zor olmuştu ama şimdi anlaşabiliyorum yakında ieltse gireceğim2 sene sonra amerika da olucam seneye kursa gidicem ama o zamana kadar boş durmak istemem youtubedan iyi ingilizce öğrenebiliceğim kanallar nelerdir bilginiz varmı.
aga şuan hazırlık okuyorum benim tavsiyem en hızlı öğrenme yolu biraz kelime darcığını geliştir sonra günlük kitap oku başlangıç seviyesi mesela 20 sayfa hem dinle hem oku telafuz olsun kelime haznen olsun çok gelişiyor2 sene sonra amerika da olucam seneye kursa gidicem ama o zamana kadar boş durmak istemem youtubedan iyi ingilizce öğrenebiliceğim kanallar nelerdir bilginiz varmı.