Neler Yeni

Youtubeden ingilizce öğrenme

ardaipek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Arda İpek
2 sene sonra amerika da olucam seneye kursa gidicem ama o zamana kadar boş durmak istemem youtubedan iyi ingilizce öğrenebiliceğim kanallar nelerdir bilginiz varmı.

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Adem Oney
Haluk Tatarın ingilizce eğitim seti vardı sıfırdan alfabeden başlayıp öğretiyordu. 1-2 video izle istersen beğenirsen devam edersin

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
745
İsim
Rüveyda Akın
2 sene sonra amerika da olucam seneye kursa gidicem ama o zamana kadar boş durmak istemem youtubedan iyi ingilizce öğrenebiliceğim kanallar nelerdir bilginiz varmı.
Fazlasıyla iyi öğrenirsin. Ekstra olarak ana dili ingilizce olan insanlarla pratik yap.

Buğrahan Mert

80+ Silver
HIç bilmiyorsan özer kirazla başla breaking bad izle ben öyle öğrendim şu anda Hollandadayım ilk zamanlar alışması zor olmuştu ama şimdi anlaşabiliyorum yakında ieltse gireceğim

Bol bolda oyun oyna işin yoksa milletle konuşmaya çalış

TahinPekmez

80+ Silver
Maalesef Sınır dışı edilen bu hocamızı tercih edebilirsin. Hem destek olursun hemde faydalanırsın. İşin mantığından giriyor akılda kalıcı oluyor

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Erdoğan Aktaş
aga şuan hazırlık okuyorum benim tavsiyem en hızlı öğrenme yolu biraz kelime darcığını geliştir sonra günlük kitap oku başlangıç seviyesi mesela 20 sayfa hem dinle hem oku telafuz olsun kelime haznen olsun çok gelişiyor

Top Bottom