Arama sonuçları: *

• Users: leroxy
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. leroxy

Derslerde Macbook Kullanmak

Evet birkaç ay önce nickimi tazeledim. Hala aklı başında biriyim aslında ama biraz da sürüyü takip etmek lazım diye düşünüyorum. Mesela bir derste sandalye-masalar öyle dip dibe oluyor ki mac'i geç 11 inçlik tableti anca sığdıran oluyor. Mac'i güncel piyasada çok mütevazı bir fiyata edindim bu...
  2. leroxy

Derslerde Macbook Kullanmak

merhaba, özel bir üniversitede yeni medya ve iletişim bölümü öğrencisiyim. Bölümüm ikinci sınıftan sonraki stüdyo sürecinde çoğunlukla bir laptop gerektirdiği için hazır birikmişim varken macbook edindim. Okulumun ikinci haftası yarın bitiyor, bu hafta boyunca yanımda macimi taşıdım ancak...
  3. leroxy

Okulda çocuğun burnunu kırdım ceza almamak için başka okula mı gideyim?

dostum ne içtin bilmiyorum ama ben şu vakte kadar 4 senelik meslek lisesi hayatımda beni ilgilendiren sadece 1 tane kavgaya dahil oldum, Onda da seyirciydim. Şu platformda bile sana güzel güzel izah etmeye çalışırken senin gelip bana takındığın tavırlara bak. Umarım bir gün gerçek bir kavganın...
  4. leroxy

Okulda çocuğun burnunu kırdım ceza almamak için başka okula mı gideyim?

adam yaşamış görmüş meslekte 12. sınıfa kadar gelmiş ki bir bildiği var gelip yazdığın şeye bak
  5. leroxy

Mezuna kalmak ya da kalmamak / Üniversite Tercihleri

Yurtları aşırı iyi değil abi doğruya doğru. DAU özelinde konuşursak okulun kendi yurdu genel anlamda yetersiz kalıyor benim gözümde. Ha ne yapılabilir? Para vardır, ilk seneden arkadaşını bulursun ikinci sene arkadaşınla güzel bir özel yurda geçersin iki kişilik oda olacağından okulun kendi tek...
  6. leroxy

Yani çevremdeki insanların çoğu mezuna kalıp sıralamasını ileri çekti olabildiğince. İlk sene batırıp ikinci sene Hacettepe'ye yerleşen arkadaşım da oldu, mezuna kalıp bu sınavda tyt 800 bin yapan da. Kendime baktığımda o ufku pek açık göremiyorum ama bir ihtimal yeniden ailemle değerlendireceğim.
  7. leroxy

Belki de yıllar sonra burayı bulup okuyacak kişi; Özetle kıbrıs, izmir ve mezun arasında kalmıştım. İzmir'de okumayı tercih ettim.
  8. leroxy

TYT Fen Sıfırdan Çalışma Önerisi + Kaynak

Merhaba, TYT Fen için YouTube'dan hangi kanallar iyiyse önerebilir misiniz? Sözel öğrencisiyim az buz bir net çıkarsam da olur. Çok zorlamayacak birkaç kaynak önerisine açığım.
  9. leroxy

TYT'de Matematik yerine Fen çözülür mü?

Merhaba, malum bu sene YKS tayfadayım ve yaklaşık 6 aydır dershaneye gidiyor olmama rağmen özellikle matematik ve fen tarafında kendimi toparlayamadım. SÖZEL olduğum için AYT'de konular tamamlandıkça zaman içinde toparlayacağımı düşünsem de matematik için aynı öngörülere sahip değilim. 7...
  10. leroxy

Sınıfta tek erkek olmak

hocam o.O2
  11. leroxy

Sınıfta tek erkek olmak

Hocam 2 aydan falan bahsediyoruz muhtemelen sonradan sınıflar değişecek. Arkadaşlar teşekkür ederim uzun zaman sonra forumda kahkaha patlattım OSIAFNODSNGOPFISNDOIGNO 1688408616 Yıllarca kızlarla ilgili konu açanlara forumda laf ettim dalga geçtim de sıra ister istemez bize geldi, vay arkadaş.
  12. leroxy

Sınıfta tek erkek olmak

EA evet. O niye öyle oldu bilemedim ama sınıftakilerin benim gibi matematik ve geometriden anlamamasına sevindim. Yalnız hissetmiyorum :kekw:
  13. leroxy

Sınıfta tek erkek olmak

Değilim... Yan sınıfta da pek erkek yok. Daha çok sayısaldalar onlar galiba. 🙂
  14. leroxy

Sınıfta tek erkek olmak

Değilim hocam.
  15. leroxy

Sınıfta tek erkek olmak

SKSMSPKDPDMDLFMDĞSMSĞDMDĞDMDĞDMDFĞDLD DÜDFKFÜCL SONDAKİNE KOPTUM video olsa videoyu atardım. Abi çok kötü bir şey gibi durmuyor ama zamanla alışılacak bir şey bence. Bir de bakımlı olmak lazım dışlanmamak için.
  16. leroxy

Sınıfta tek erkek olmak

Bu konu üzerine biraz konuşalım. :p
  17. leroxy

11. Sınıflar hangi konuları görüyor? / TYT-AYT

Merhaba, son 4 aydır okula gitmiyorum, mesleki eğitimdeyim. Şu anda haftada 2 gün iş, 1 gün okul ve 4 gün boş/değerlendirebileceğim vaktim şeklinde bir rutinim var. Yaz aylarında dershaneye başlamayı düşünüyorum, haftada 3 gün dershane ve 2 gün iş şeklinde devam etmeyi planlıyorum. Şimdi...
  18. leroxy

Üniversite Sınavı Hakkında

Yıllardır aynı profil fotoğrafı :) Teşekkürler Yasin. Vay be, forumdan bu kadar insana hitap ettiğimi bilmiyordum. İyi ki varsınız lan ağlatacaksınız beni.
  19. leroxy

asıhaıushuad konu nasıl internete geldi anlamadım ama sağ olun magnet umarım iyidir, en kısa zamanda fiber veya vdsl'e kavuşman dileğiyle diyelim.
  20. leroxy

Başta bildiğimiz açıköğretime geçmek istedim ancak disiplin konusu kafama takıldığından açık meslek lisesini düşündüm. Sonra okulda onun da kontenjanı açılmayınca mesleki eğitime geçtim. O yüzden haftada 5 gün okula gitmektense 4 gün evde ders çalışabileceğim bir zamanım var. AYT benim de kafama...
Geri