leroxy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 24
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 17,919
- İsim
- Alp
- İlgilendiği Kategoriler
- İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
merhaba, özel bir üniversitede yeni medya ve iletişim bölümü öğrencisiyim. Bölümüm ikinci sınıftan sonraki stüdyo sürecinde çoğunlukla bir laptop gerektirdiği için hazır birikmişim varken macbook edindim. Okulumun ikinci haftası yarın bitiyor, bu hafta boyunca yanımda macimi taşıdım ancak gözlemlediğim kadarıyla derslerimiz teorik olduğu için "laptop" kullanımı çok çok az. Benzer bölümlerin de olduğu ortak derslerdeki öğrenciler de dahil olmak üzere çoğunlukta defter ya da tablet kullanımı mevcut ben de bu yüzden defter kullandım sürecin çoğunda. Hatta şu vakte kadar girdiğim derslerde laptop getiren sadece iki kişi gördüm, sadece biri ders amaçlı getirmişti, öyle söyleyeyim.
Açıkçası ben herkesin çıtı pıtı tablet kullandığı ortamda 13 inç bile olsa mac'i çıkarmaya çekiniyorum, "mac açacak ne yaptın içerde yaksaydın" havası veriyor bayağı.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Şimdilik okulda tuttuğum notları eve geçince geçiriyorum. Ne yapmalıyım? ya da böyle birini görseniz tepkiniz ne olurdu?
@Margot Robbie help
Açıkçası ben herkesin çıtı pıtı tablet kullandığı ortamda 13 inç bile olsa mac'i çıkarmaya çekiniyorum, "mac açacak ne yaptın içerde yaksaydın" havası veriyor bayağı.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Şimdilik okulda tuttuğum notları eve geçince geçiriyorum. Ne yapmalıyım? ya da böyle birini görseniz tepkiniz ne olurdu?
@Margot Robbie help