Arama sonuçları: *

1. M

YEŞİL PASAPORT ALABİLİYORMUYUM ?

Abinin çocuğu ve karısı alabilir sen alamazsın kardeşi olsanda maalesef
  2. M

25 yaşından sonra üniversite okunur mu?

Benim kuzen liseden sonra okuyamadı ailesel sebeplerden şimdi okuyup yıllarca hayalini kurduğu bölümü okumak istiyor. Okuduğu bölümün işini yapmak istiyor ama bitirse 4 yıl 29 yaşında biticek üniversitesi sizce okumalı mı ne diyorsunuz? Geç kaldım diye kendini üzüp duruyor
  3. M

yks üniversite tercih yaptım tercihim çıktı. Ama değiştirmek istiyorum

Hocam dediğim gibi tekrarlıyorum tercihinde yerleştiğin için hiç bir ek tercih hakkın bulunammakla birlikte boş kontenjan olsa dahi giremezsin. Önünde 2 seçenek var. Ya myp yapacaksın seneye yada tekrar gireceksin ama obp düşecek
  4. M

yks üniversite tercih yaptım tercihim çıktı. Ama değiştirmek istiyorum

Tercihinde yerleştiysen ek tercih yapamazsın. Boş kontenjan falan olsa bile değiştiremezsin
  5. M

Banka okul taksitlendirme?

Şey varmış bu kredili mevduat hesabı falan bana kredi çıkmıyor o yüzden sordum kreid kartıda çıkmıyor
  6. M

Dış ticaret mezunu bankada çalışabilir mi?

Dış ticaret okumak istiyorum ileride bankada çalışabilir miyim?
  7. M

Banka okul taksitlendirme?

Okul taksitlendirmek için kredi notu önemli mi yoksa sicilim kötü olsada taksitlendirme yapıyorlar mı?
  8. M

Tyt 2 milyon hangi bölüm gelir

Terörist bile yapmazlar bence 1 sene daha hazırlan
  9. M

Üniversiteye kayıt yaptırıp gitmemek?

Benim arkadaş sıralaması çok kötü geldi ayrıca askerlikte 2 yıldır yoklama kaçağı kayıt yaptırıp askerliği tecil ettireceğini söylüyor ama üniye gitmicem diyor ben atarlar falan dedim ama ne olur şimdi seneye tekrar girecekmiş ekonomi istiyor.
  10. M

Bu Ünilerde Okuyan Bilgisi Olan Var Mı?

Eski kız arkadaşım balıkesir üniversitesinde okuyordu kykda kalıyordu sanırım erkek yurduda vardı
  11. M

Pendik civarı dershane önerisi

Hocam bence dershane kadar boş bir şey yok senin için söylemiyorum ama öğrenci eve gidip ayrıca çalışıp tekrar yapmıyorsa bir gram faydası olmuyor. Ben senin yerinde olsam doping hafıza alır evde cafede falan çalışırım ben öyle hazırlanmıştım istediğim bölümüde kazanmıştım 1721461305 İlla ki...
Top Bottom