Arama sonuçları: *

• Users: mandog
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. mandog

Üniversitede Burs Alabileceğimiz Kurumlar

Buralardan burs almak kyk bursuna engel mi acaba
  2. mandog

Yurt ücretleri hakkında.

Odaların bir çoğu bu kadar geniş olmuyor ki
  3. mandog

Adana Çukurova Tıp Fakültesini İstiyorum Kazanabilir miyim?

Bu senenin başında da tıp istiyordun sanki yanlış hatırlamıyorsam günde 12 13 saatlik program yapmıştın. Bu kadar çalışamazsın dediğimde 'hedefi olan çalışır' benzeri bir cümle kurmuştun. Temelin de yokmuş kendinde o istikrarı görebiliyor musun cidden
  4. mandog

2.kez mezuna kalınır mı?

derslere odaklanırım diyorsan evden de çalışabilirsin. Ytden videolar izleyerek bile çok daha iyi bir sıralama yapabilirsin dershaneye gerek yok. Disiplinliyim yaparım diyorsan kal. Yapamam diyorsan da bu sıralamayla gideceğin üniye boşuna gitmiş olacaksın iş hayatına atıl para kazan
  5. mandog

Üniversite matematik sorusu hakkında yardım.

6. mandog

kendim çözdüm neredeyse aynı işlemlerle 74 buldum bende
  7. mandog

74 olması lazım
  8. mandog

3 Sene Mezuna Kalmak Mümkün Mü?

Üniversite için sorun yokta hayata geç başlıyacaksın. 21de gitsen minimum 25dw mezun olacaksın. Askerlikte var daha
  9. mandog

Matematik ortalamam 42, Teşekkür belgesi alırmıyım?

Alamazsın diye biliyorum
  10. mandog

YKS SON 1 AY'DA NE YAPILIR

Tyt ile 2 yıllık gitmen daha mantıklı bence. Ayt başlasan da yeterli seviyeye gelmez zaten.
  11. mandog

TYT Sayısal İçin Kaynak Kitap Önerisi

Bilgi sarmal veya 345 ile başlayabilirsin. Kolaydan öğrenmeye başlarsan orta ve üst seviye sorularda zorluk çekersin. Orta seviyeden başlarsan daha iyi olur. Sonrasında ise 3d, apotemi veya orijinal ile devam edebilirsin
  12. mandog

Bir Gülle, Bir Duvarın İçine Girer Ve Sabit Kalırsa Duvarın Kütlesi Değişir Mi ?

İçine girdiyse her tüürlü kütlesi artmaz mı? Duvar aynı duvar + olarak top geliyor
  13. mandog

Bir Gülle, Bir Duvarın İçine Girer Ve Sabit Kalırsa Duvarın Kütlesi Değişir Mi ?

Duvardan herhangi bir parça düşmediği sürece duvarın ağırlığı + topun ağırlığı olur. Ama duvardan parça düşerse düşen parçanın ağırlığı ve topun ağırlığına göre değişir.
  14. mandog

İmza ile 1. Dönem notu 2.döneme geçirilebilir mi

Ortada herhangi bir tartışma yok sadece zırıldamaların var dahasını da söylemek isterdim ama derdin başından aşkın zaten geçmiş olsun
  15. mandog

Tam bir andaval. Fazla lafa gerek yok.
  16. mandog

Saçma sapan bir şey duymuşsun yorum belirtilenlere de saçma sapan yorum yapıyorsun yorumlara armut gibi cevap vereceksen konu açmanın luzmu yok boş insan
  17. mandog

LGS ve YKS 2.Dönem konularından sorumlu değiliz.

Daha zor olacakmış gibime geliyor. Bu konular sınavda çıkmayacaksa 12.sınıf veya 8.sınıf öğrencileri okul açıldığında ne yapacak?
  18. mandog

Bakan Özer'den YKS ve LGS Açıklaması

Konusu daha önce açılmış görmedim.
  19. mandog

Bakan Özer'den YKS ve LGS Açıklaması

Bakan Özer: Bu yıl LGS’ye girecek öğrencilerimiz 2. dönem konularından, YKS’ye girecek öğrencilerimiz ise 12. sınıfın 2. dönem konularından sorumlu tutulmayacaktır. 2023'te LGS'yi sadece 8. sınıfın birinci dönem konularından yapacağız
Top Bottom