Neler Yeni

TYT Sayısal İçin Kaynak Kitap Önerisi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Bu yaz TYT çalışmaya başlayacağım, 11'e geçeceğim. Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji için şu anlık başlangıç düzeyinde test kitapları istiyorum. Konu anltamımı için kesin bir şeye karar vermedim. Sizce YouTube'daki kanallardan mı yoksa onun için de kaynak kitap almalı mıyım?

woutahmet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ahmet Burak
Bu yaz TYT çalışmaya başlayacağım, 11'e geçeceğim. Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji için şu anlık başlangıç düzeyinde test kitapları istiyorum. Konu anltamımı için kesin bir şeye karar vermedim. Sizce YouTube'daki kanallardan mı yoksa onun için de kaynak kitap almalı mıyım?
Konu anlatımı için şu şekil olabilir takip ettiğin hocanın kitabını alıp o şekilde ilerleyebilirsin. Hocanın kitabı hem soru bankası hem konu anlatımı olabiliyor o şekilde çok mantıklı.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konu anlatımı için şu şekil olabilir takip ettiğin hocanın kitabını alıp o şekilde ilerleyebilirsin. Hocanın kitabı hem soru bankası hem konu anlatımı olabiliyor o şekilde çok mantıklı.
Benim Hocam ve Rehber Matematik izliyorum genelde. Benim Hocam'ın kitabı olduğunu biliyorum ama Rehber Matematik'in kitabı var mı? PDF'lerini çıkartıp yapıyorum onu da. Sözelde sorunum yok onda da Hocalara Geldik veya Rüştü Hoca iyi bence

woutahmet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ahmet Burak
Benim Hocam ve Rehber Matematik izliyorum genelde. Benim Hocam'ın kitabı olduğunu biliyorum ama Rehber Matematik'in kitabı var mı? PDF'lerini çıkartıp yapıyorum onu da. Sözelde sorunum yok onda da Hocalara Geldik veya Rüştü Hoca iyi bence
Matematikte Bıyıklı Matematiği tek geçerim harika bir hoca kendisi tabi bahsettiğin kanallardaki matematik hocaları da aşırı kaliteli.
rehber hocamın kitabı olması lazım.

• Beğen

ylmzkuscu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yılmaz Kuşçu
geometri için sıfırsan acilin geometrinin ilacını al en baştan başlıyor giderek zorlaşıyor çok iyi kitap.

• Beğen

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Bilgi sarmal veya 345 ile başlayabilirsin. Kolaydan öğrenmeye başlarsan orta ve üst seviye sorularda zorluk çekersin. Orta seviyeden başlarsan daha iyi olur. Sonrasında ise 3d, apotemi veya orijinal ile devam edebilirsin

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,470
Üyeler
163,501
Son üye
durumda
Top Bottom