11. sınıf kaynak ne almalıyım

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
166
Merhabalar. Bu yıl 11. sınıf oldum. İstanbulda iyi bir anadolu lisesinde okuyorum. Bu yıl calısmam gerektiğinin farkındayım. 9-10 biraz laylaylom geçirdim. 93 not ortalamaları yaptım. 11. sınıf için kaynak almak istiyorum. Aklımda matematik için Bilgi sarmalı ve Orjinal mat var. fizik için 1 tane Bilgi sarmal, kimya için de aydın yayınlarından Soru bankası alacağım. Aklıma takılan şey TYT sınavı. Bu yıl matematiği bitirmeyi düşünüyorum yanında da geometriyi. fakat bunlar için kaç tane ve hangi yayını almam gerektiğini bilmiyorum. haftada kaç saatimi tytye ayırmalıyım? günlük 2-3 saat çalışmaya başladım. Ve bir öneri daha isteyeceğim. 11. sınıf matematik playlisti. cidden adam gibi kendime göre bir playlist bulamadım. yardımcı olursanız cooook sevinirim. iyiforumlar:)))

Bu yıl matematiği bitirmeyi düşünüyorum yanında da geometriyi. fakat bunlar için kaç tane ve hangi yayını almam gerektiğini bilmiyorum.
Mat işini bende senin gibi yapıyom bıyıklı matematik güzel geldi gözüme ondan başladım.
Zaman mevzusu belki okulda bazı hocalar izin verir orada da test çözersin düşürürsün falan güzel olur bizde baya esnekler o konuda.
Matematik orijinal yerine 3d bence daha iyi olabilir.
tyt kaynağı da hepsini 345 alıp bitirebilirsin bile. Çevreme sorduğumda da herkes aynı şeyi söylüyordu.
Birde günlük bi 20 soru paragraf çözmek işine gelir.

Playlisti zevkine göre yapılır ben rock'tan klasik müziğe her müzik çeşidiyle ders çalışıyorum. Sever misin bilmiyorum ama ayışığı sonatı çok güzel 1 saatlik tekrar aç dinle

Playlisti zevkine göre yapılır ben rock'tan klasik müziğe her müzik çeşidiyle ders çalışıyorum. Sever misin bilmiyorum ama ayışığı sonatı çok güzel 1 saatlik tekrar aç dinle
hocam playlist dediğim öğretmen. kendime göre öğretmen bulamadum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mat işini bende senin gibi yapıyom bıyıklı matematik güzel geldi gözüme ondan başladım.
Zaman mevzusu belki okulda bazı hocalar izin verir orada da test çözersin düşürürsün falan güzel olur bizde baya esnekler o konuda.
Matematik orijinal yerine 3d bence daha iyi olabilir.
tyt kaynağı da hepsini 345 alıp bitirebilirsin bile. Çevreme sorduğumda da herkes aynı şeyi söylüyordu.
Birde günlük bi 20 soru paragraf çözmek işine gelir.
tyt mat 3d geometri 3d problemler 3d kitapları nasıldır

He pardon

3d başlangıç kitabı değil ileri düzey kitap, ilk kitap olarak 345, bilgi sarmal alınabilir

3d her türlü güzel yayın problemlerde baya zor istiyorsan barış falan var onun dışında problem kitaplarına pek hakim olduğum söylenemez instada herkes paylaşıyor ama.

3d başlangıç kitabı değil ileri düzey kitap, ilk kitap olarak 345, bilgi sarmal alınabilir
doğru diyosunuz. 345 daha iyi olabilir hepsinden benım hatam

3d her türlü güzel yayın problemlerde baya zor istiyorsan barış falan var onun dışında problem kitaplarına pek hakim olduğum söylenemez instada herkes paylaşıyor ama.
bu saydıklarımda 345 nasıl yayındır? problemler geometri mat için? ayrıca oğuzusta falan geometride matta 3-4 kitap paralel götürülmeli falan diyo. o biraz kafamı karıştırdı. ne o kadar zamanım var ne de mentalim

bu saydıklarımda 345 nasıl yayındır? problemler geometri mat için? ayrıca oğuzusta falan geometride matta 3-4 kitap paralel götürülmeli falan diyo. o biraz kafamı karıştırdı. ne o kadar zamanım var ne de mentalim
Onu bence sonraki düzeyler için diyordur sen geometri matta kenan kara veya bıyıklı mat bakabilirsin eyüp bye sonra bak.
345 genel olarak iyi sadece 345 çözerek derece yapanlar var.

Onu bence sonraki düzeyler için diyordur sen geometri matta kenan kara veya bıyıklı mat bakabilirsin eyüp bye sonra bak.
345 genel olarak iyi sadece 345 çözerek derece yapanlar var.
tamamdırrr. teşekkür ederim yardımın içinss

sıkıntı değil dostum kanal olarak geometride ilkte kenan kara, merkeze teğet izlenebilir ikiside iyi kanallardır. tyt de anlatım olarak mert hoca benim hoşuma gidiyordu rehbere bakma çok basit arkadaşın dediği gibi başlangıçta eyüp b. karışık gelebilir ama temeli oturttuktan sonra kesinlikle eyüp b.

Geri