Arama sonuçları: *

• Users: marilyn
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. marilyn

YKS için geç mi kaldım?

400k yapmişsin temelin hiç çalişmayan birisine göre rezalet denemez aç kitabini çaliş yetiştirebildiğin kadar
  2. marilyn

YKS için geç mi kaldım?

Neye geç kaldın aga şurada daha kaç ayın var otur dersine çalış yok ben tek basima yapamiyom diyorsan git hoca tut kendine
  3. marilyn

Mezuna bırakmak için ne yapmalıyım

Hayır
  4. marilyn

Metalurji 2 yıllık ve 4 yıllık ne farki var

Sadece cnc değil metal türleri ve metal işleme ile ilgili her türlü egitimi veriyorlar sadece örnek verdim eskisen bu kadar gergin değildi forum neyse self ban istedim daha kullanmak istemiyorum bu platformu 1720984272 Kankam benim isteğim fabrikada çalışmak yada başka bir şey değil ne yapmak...
  5. marilyn

Dostum metalorji yeni bir bölüm yazilari okudum ve tam bir sonuca varamadim yan hesaplardanmı yazıyorsunuz ne yapiyorsunuz ? 1720974140 Konumdan kaybolurmusunuz lütfen 1720974643 Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler zamaninda işletme ve pazarlama ile uğraştım internet sitesi acma ürünler ile...
  6. marilyn

Sorma konu ile alakasız bende 16 yaşindaki tate fanlarini görünce kafayi yiyorum
  7. marilyn

Usta tartişmaya gerek yok konu kirlenmesin ♥️
  8. marilyn

Şahsen işi öğrenince bir yere girip çalışacağımı sanmam sermayem hazirda var atölye kurup kendi işimi kendim yapmak istiyorum türkiyede hiç yapilmamiş riskli bir şey yapacağım global pazara oturabilirsem iyi olur
  9. marilyn

Aradaki farki bilirsem 2 yada 4 e karar vericem 🎅
  10. marilyn

Meslek hakkinda bilgim var metal türleri alaşımlar ve metal işleme ile ilgili torna dokum cnc kaynak çoğu şey öğretiliyor sadece 2 yıllık ile 4 yıllığın ne farki var onu bilmiyorum eğer 2 yilliktada ayni şeyler egitiliyorsa 4 yilliğa gerek yok benim için
  11. marilyn

Metalurji okuyan tanidiğim birisi yok 2 yıllık ile 4 yıllık arasinda farklari yazan 2 yillik okursa ne olunur 4 yillik okursa ne olunur bir yazi makale bulamadım
  12. marilyn

Metalurji 2 ve 4 yıllık arasinda ne fark var? Eğer çok bir fark yoksa hemen hemen ayni eğitimleri goruyorlarsa 4 yillik okumama gerek yok
  13. marilyn

Kararsızım, Mezuna kalmak mı, DGS mi?

Temel yoksa dershaneler pek bir ise yaramiyor özel ders öneririm
  14. marilyn

YKS-2023 Soruları Satılıyor!.. (Dark Web)

alan oldumu sorular doğru çıktımı yoksa para münasip bir yerleremi kaçtı 🤠
  15. marilyn

YKS 2023 Sorularının Çalınma Haberi doğru mu?

hükümet*
  16. marilyn

YKS 2023 Sorularının Çalınma Haberi doğru mu?

her sene olan bir şey 👍
  17. marilyn

bende çalışabildiğim kadar çalıştım ertelenmesi benim için bir şey ifade etmiyor aynı sonucu ertelenincede çıkartacağımı düşünüyorum
  18. marilyn

sınav iptal olur millet söver sayar falan sonra tekrar yaparlar sınavı
  19. marilyn

120 soru 120 doğru desek okul puanı yaşı vs derken bi ihtimal 123kral14 geçer ama 120 soruda 120 doğru yapabilecek bir zeka kırıntısı göremiyorum sonuçta başkası ile dalgaya vurduğum olayı boş yapma diye garip garip tepki gösteren birisi forumdaki yorumlarındanda az çok ne olduğu belli oluyor .d
  20. marilyn

haklısın sonuçta ismim senin gibi 123kral14 değil
Top Bottom