Metalurji okuyan tanidiğim birisi yok 2 yıllık ile 4 yıllık arasinda farklari yazan 2 yillik okursa ne olunur 4 yillik okursa ne olunur bir yazi makale bulamadımHocam normalde foruma yazıp cevap almak güzel bir durum lakin hayatınızı devam ettireceğiniz bir meslek seçerken kendiniz enine boyuna araştırırsanız çok daha iyi olur sizin için.
hocam yanlış anlamayın beni ama meslek hakkında bu kadar bilginiz yoksa nasıl okumaya karar verdiniz?Metalurji okuyan tanidiğim birisi yok 2 yıllık ile 4 yıllık arasinda farklari yazan 2 yillik okursa ne olunur 4 yillik okursa ne olunur bir yazi makale bulamadım
Meslek hakkinda bilgim var metal türleri alaşımlar ve metal işleme ile ilgili torna dokum cnc kaynak çoğu şey öğretiliyor sadece 2 yıllık ile 4 yıllığın ne farki var onu bilmiyorum eğer 2 yilliktada ayni şeyler egitiliyorsa 4 yilliğa gerek yok benim içinhocam yanlış anlamayın beni ama meslek hakkında bu kadar bilginiz yoksa nasıl okumaya karar verdiniz?
Kanka iyi misin sen? Bilgi edinmeden nasıl bilgili olacak. Adam soruyor işte bilgili olmak için. İçkili falan mısın?hocam yanlış anlamayın beni ama meslek hakkında bu kadar bilginiz yoksa nasıl okumaya karar verdiniz?
Birincisi adam gibi konuş, ikincisi arkadaş okuyacağı bölüme zaten karar vermiş. Ben sadece aradaki farkı bilmeden nasıl kara verdiğini sordum, ne hakaret ettim ne başka bir şey.Kanka iyi misin sen? Bilgi edinmeden nasıl bilgili olacak. Adam soruyor işte bilgili olmak için. İçkili falan mısın?
Aradaki farki bilirsem 2 yada 4 e karar vericemBirincisi adam gibi konuş, ikincisi arkadaş okuyacağı bölüme zaten karar vermiş. Ben sadece aradaki farkı bilmeden nasıl kara verdiğini sordum, ne hakaret ettim ne başka bir şey.
Bundan 2 sene önce kendim makine mi elektrik elektronik mi yoksa mekatronik mühendisliği mi okuyacağım diye aynı şeyi yaşadığım için yorum yaptım, bir yararı dokunur diye. O yüzden diyorum kendin araştırman daha iyi olur diye. Burada birilerinin verdiği bilgiyle yanlış yönlenirsen sonuç güzel olmaz. İlgini çekerse ben araştırmalarımı hep yabancı kaynaklardan yaptım, burada bulamazsan o şekilde bakmanı öneririm. Yine de sen bilirsin tabii.Aradaki farki bilirsem 2 yada 4 e karar vericem
Çok gereksiz metin girmişsin. Hakaret etmemişsin ama aşağılayıcı bir şekilde konuşmuşsun. Bilmiyorsan susmalısın. Sanane adamın metalurji bölümünü seçme sebebinden. Ben senin iğrenç tavrına tutuldum. Bilgili olmayan bir insan bilgi edinmeden nasıl bilgili olabilir? Şunun açıklamasını yap bakalım.Birincisi adam gibi konuş, ikincisi arkadaş okuyacağı bölüme zaten karar vermiş. Ben sadece aradaki farkı bilmeden nasıl kara verdiğini sordum, ne hakaret ettim ne başka bir şey.
Aşağılayıcı? Nerede gördün pardon aşağılamayı? İğrenç tavır? Telefon veya pc önerisi değil bu. Hayatı boyunca yapacağı mesleği iyice araştırmasını söylemem mi battı sana cahil kardeşim? Peki herhangi bir yerde seçiminin metalurji olmasına laf etmiş miyim? Bomboş hakaret edeceğine düşün azıcık, vay efenim tutulmuşmuş. Vah halimize.Çok gereksiz metin girmişsin. Hakaret etmemişsin ama aşağılayıcı bir şekilde konuşmuşsun. Bilmiyorsan susmalısın. Sanane adamın metalurji bölümünü seçme sebebinden. Ben senin iğrenç tavrına tutuldum. Bilgili olmayan bir insan bilgi edinmeden nasıl bilgili olabilir? Şunun açıklamasını yap bakalım.