Arama sonuçları: *

1. mustafak0

📚 💵 Üniversite harçları geri getirildi!

Bu sene üniversiteye gireceklerin verdiği tepki
  2. mustafak0

Staj parasi kac gunde bir verilir

Aylık olarak veriliyor ve verilecek ücret en az asgari ücretin üçte biri olmalı
  3. mustafak0

KYK yurtlarıyla alakalı tecrübeliler bakarsa sevinirim.

nereden eriştiniz taahhütnameye?
  4. mustafak0

TEST KİTAPLARININ PDF HALİNİ NEREDEN BULABILIRIM

Kitabın adını veya yayıncının adını, yks, tyt, ayt vs yazarakda grupları görebilirsin. Kurcala işte knk 1631204025 Googleda da telegram test kitabı grupları diye aratıp çıkan sayfalardan grup isimlere bakabilirsin.
  5. mustafak0

TEST KİTAPLARININ PDF HALİNİ NEREDEN BULABILIRIM

Telegrama bak.
  6. mustafak0

Sayısal mı Eşit Ağırlık mı?

İkisi tam ters alanlarda mühendislik sayısal, gastronomi sözel. Üniversitelere puanlara bakıp ne istediğine karar vermen gerekiyor.
  7. mustafak0

Sayısal mı Eşit Ağırlık mı?

Senin bileceğin bir şey üniversitede okumak istediğin bölümün alanına bak ona göre seçimini yap.
  8. mustafak0

Üniversite Öğrencilerine Burs Veren Kurumlar

Rez .
  9. mustafak0

Özele giden Devlet yurduna girebilir mi?

belki bursludur
  10. mustafak0

ÜNİVERSİTE TERCİHLERİ HAKKINDA YARDIM

bölümler aklımda var zaten bu yayınlanan ön kılavuzdan hiçbir şey anlamadım ve sıralamamın kaç k önünden kaç k gerisinden bakmam gerekiyor onu öğrenmek istiyorum.
  11. mustafak0

istediğim üni yok bölüm ise ekonomi işletme uluslararası bölümler tarih olabilir. 1627896740 1 sene daha kaldıramam o yüzden bu sene tercih yapıcam 2 yıllıkta olabilir 1627896787 tyt 392k yaptım bu arada belki 2 yıllıkta yazabilirim
  12. mustafak0

sözel 229 ea 570 1627896516 sözel 229k ea 570k bu ikisinden de tercih yapıcam kaç k dan başlıyım tercihe
  13. mustafak0

Geçen sene mezuna bırakmıştım bu sene tercih yapmayı düşünüyorum ama tercihlerden pek anlamıyorum internetten belirli sitelerden üniversite bölüm vs. baktım'da aklımda kalan sorular var. Tercihler hakkında bilgisi olan varsa buraya yazsın özelden konuşursak güzel olur.
  14. mustafak0

ŞEHİR DIŞI ÜNİVERSİTENİN ZORLUKLARI

Hangi şehirdesin
  15. mustafak0

ŞEHİR DIŞI ÜNİVERSİTENİN ZORLUKLARI

İstanbulda oturuyorum. Şehir dışı üniversite okumanın zorlukları nelerdir? Şehir dışına giderken nelere dikkat etmeliyiz Tecrübeliler anlatırsa bilgilenmiş oluruz
  16. mustafak0

İktidar değişirse imam hatiplıler sıkıntı yaşarmı?

İktidarın değişmesini bekleme eğer imam hatip istemiyorsan yazma ekstra derslerden çok başın ağrır
  17. mustafak0

Matematiğim kötü fen lisesine gitmelimiyim?

Git kesinlikle.Lisede alacağın eğitim çok önemli üniversite sınavına girerken
Top Bottom