Arama sonuçları: *

1. O

Ben bu hocayı nereye şikayet edicem

Daha geçen 1 günde 5 sayfa biyoloji ezberledim çok zor bir şey değil bence ezber uğraşırsan ezberlersin
  2. O

Bence cümleleri kısalta kısalta yaz ve ezberle bazıları gereksiz uzun
  3. O

Bence hiç uğraşma bu kadar umursamiyorsa sınavda sorduğu sınavlar attığı PDF teki ile birebir çıkacaktır bunun gibiler ile uğraşırsan uğraşırlar senle deymez 1730394657 Ve bir daha forumda yazdığın kelimelere dikkat et
  4. O

Okulda çocuğun burnunu kırdım ceza almamak için başka okula mı gideyim?

Yönetimede suç atabilirsin bu adamın bu kadar kavgası var bu kadar tutanağa var uzun süredir zorbalık yapıyordu başıma bir şey gelmemesi için kendimi savundum pişmanım dersen tatlıya bağlanma ihtimali var
  5. O

Bende kavga edip okul kapısını kırmıştım disipilin normalde ama aileler müdür anlaşarak hallettiler öbür adamla konuş oda ceza alıcak ailesiyle beraber anlaşıp müdürle falan konuşursaniz bir ihtimal halledebilir
  6. O

İyi olanı yapmışsın maymundan hallice bir adammış bunun gibi adamların hiç okumaya hakkı olmaması gerekiyor
  7. O

2. Defa Sınıfta Kaldım Ne Yapıcam ?

Aileninde burda kesinlikle sorumsuzluğu var geçen sene zaten çocuğun kalmış al bak karnesine geç mişmi geçmemiş mi en azından gir bir sistemden bak çeki düzen ver
  8. O

Ben okudum gayet basitti 9
  9. O

Bu ülke artık öyle bir yerdeki nefes almak bile para tabii ki sevdiği işi yapması ülkeye katkı sağlaması önemli ama bu arkadaş okusa büyük ihtimalle bir üniversite kazanamiycak veya orayı da okuyamıycak bu arkadaşın erken yaşta mesleğe atılıp yetişirse çalıştığı şeye önemli katkılar yapabilir...
  10. O

Sizin de dediğiniz gibi ortalama zekalı bir insan bir şekilde bitirir ama daha arkadaş başından itibaren iki kere sınıfta kalmış diyelim bu adam kanaat la falan geçti hafif çalıştı geçti bu adam üniversite sınavında ne yapıcak diyelim okumadı üniversite kim işe alıcak lise mezununu marketlerde...
  11. O

Yine sizi dışarda tutarak söylüyorum böyle değilsinizdir belki ama genelde bu kişiler dersi kaynatan öbür kişilerinde iyi eğitim almasına engel olan kişiler oluyorlar ve eğitim görmeyi hak etmiyorlar sizi dışında tutarak söylüyorum farklı bir sebep vardır belki kalmanızda
  12. O

Bizim okuldada sınıf dada var böylelerinden okula eğitim almaya gelmiyor bu sınıfta kalanların çoğu öyle takılmaya geliyorlar böyle kişiler okusada belli bir disiplini olmadığı için meslekde yetişmesi daha iyi Siz farklı iseniz bir şey diyemeyeceğim ama
  13. O

11 e geçtim hepsindede 90 ortalama ile geçtim
  14. O

Hahahahahahahhahahahahahahahaahah Tamam kral kayboluyorum oyna teşekkür belgenle sen
  15. O

4 dersden kalıyorsan teşekkür alsan neye yarar almadan neye yarar 1725793149 9 da dersler basit birde
  16. O

Sanayi en iyisi sana
  17. O

9.sınıfta bile iki kere kalıyorsan bence okumana gerek yok okusanda çok bir şey olmuycak gibi
  18. O

Bilgisayar Mühendisliği

Normal lise de mi okuyorsun yoksa meslekde yazılım bölümündemi
  19. O

SINIFTA KALIYORUM LÜTFEN CEVAP VERİN

Valla ikinizin hocalarındada sıkıntı var bizde leblebi gibi devamsızlık siliyorlar rahat 10 gün gitmeyip sonradan sildirmişimdir
  20. O

SINIFTA KALIYORUM LÜTFEN CEVAP VERİN

Knk çok inandırıcı gelmiyo valla bende mesleki teknik Anadolu'da okuyorum 10.sınıftayım bende ne yaptında nesneden 2 alabildin 1717259624 Birde knk felsefede 1 ne ya en kotusunden 1 tane yorum sorusu oluyor 10 15 alman lazım birde performanslarıda götürmemişsin büyük ihtimal bütün sözlüler düşük...
Top Bottom