Arama sonuçları: *

1. O

YKS Sayısal İlk 1K İTÜ Bilgisayar

hocam bu sınav sandığınız kadar abartılacak bir sınav değil, evet çok zor bir sınav fakat kendinizi 9-10. sınıfta çalışmaya başlayan kişilerle kıyaslamayın derslerinizi güzelce çalışın yeterli. ben kendimi düşünecek olursam 8 ayda derslere gerçekten asılsam ilk 15-20k yaparım diye düşünüyorum...
  2. O

İngilizce düzeyimi nasıl arttırabilirim

hocam b1 i gördüyseniz bol bol sohbet etmeniz lazım omegle tarzı bi uygulamada yabancılarla sohbet etmeye çalışın sohbet ederek hem aksanınızı geliştirirsiniz hem de konuştuğunuz kişiden yeni kelimeler öğreneceğiniz için kelime darcığınızda gelişir (bu dediğim b2 ye gelip tam oturtmak...
  3. O

2. Defa Sınıfta Kaldım Ne Yapıcam ?

herkes okuyacak diye bir şey yok git hayata erken atıl en azından daha çok zaman kaybetmemiş olursun
  4. O

Ders çalışamama sorunu.

tempoya girmeden tam 1 gün önce her ne kadar program sevmesemde, ayak uyduramasamda kendime bir program ayarladım. işte sabah 7 de kalkılacak 8 de kahvaltı yapılacak 9 da spor yapılacak 10 da dil öğrenilecek 11 de enstürman çalınacak gibi gibi kendime ders dışında ilgi alanları oluşturdum. sonra...
  5. O

Ders çalışamama sorunu.

eğlendiğiniz, keyif aldığınız şeyleri yapmaya devam ederek disiplin sahibi olamazsınız hocam eğer tempoya girmek istiyorsanız sevdiğiniz şeylerden bir süre uzaklaşın ve tüm gün sadece yapmak zorunda olduğunuz şeyleri yapın. ben mesela sabah 7 de kalkar akşam 12 1 e kadar oyun oynardım ama sınav...
  6. O

E okul muaf değil ne demek?

yani muaf değilsin diyorsa o dersten sorumlu olmayacağın için kalmazsın herhalde
  7. O

Tyt Türkçe için taktikler verir misiniz?

okuyup okuyup anlamadığın soru olursa boş bırak sonra bakarsın zaman kaybetme
  8. O

Sizce nasıl bir yol izlemeliyim ?

nerde mutlu olacaksan orayı tercih et. eğer üniversiteyi kazanamam diyorsan gir bi işte çalış zamanla kariyerinde yükselirsin orta-yüksek bir maaşla gül gibi geçinirsin. ama yok kazanırım tıp, bilgisayar mühendisliği, yapay zeka mühendisliği elektronik mühendisliği, diş hekimliğini kazanır ve...
  9. O

YKS'de İyi Sıralama Yapsaydınız Hangi Bölümü Tercih Ederdiniz?

çok istedim de olmadı diyelim😀sıralamam da yetiyordu aslında ama hem çalışıp hem okuyacağım için tıp istemedim çok zor olurdu benim için
  10. O

YKS'de İyi Sıralama Yapsaydınız Hangi Bölümü Tercih Ederdiniz?

abi tıpı yaparım diyen varsa direk gitsin. türkiyede değil direk dünya çapında doktor azlığı var. kesinlikle açıkta kalmazsınız ve cerrah felan olursanız muazzam maaşlar alırsınız. ama içinizde tıpa karşı bir istek yoksa saadece maaşı için istiyorsanız uzak durun hiç girmeyin. seveceğiniz bir...
Top Bottom