Arama sonuçları: *

1. qBedirhanq

Kötü karne aileye nasıl verilir

karneyi verirken onalrdan daha sinirli ve üzgün tavırlar al işe yarayabilir ama daha kötüde olabilir aileni sen daha iyi tanırsın işe yararmı sen karar ver
  2. qBedirhanq

Kötü karne aileye nasıl verilir

düzeltilmiyecek bir şey olmadığına ikna et 2.ci dönem düzelticeğini söyle başka birşeyde söyleyemezsin zaten :D bahane istiyorsan sözlüler yüzünden düşük olduğunu söykeyebilirsin ayrıca 3 zayıf bence normal ben ilk sınavlarda 11 zayıftan 2. sınavlarda 3 zayıfa indirdim düzeltmek performans...
  3. qBedirhanq

Hangi mesleği seçmeliyim

hocam ilk olarak yazılımı çok severim ilerideki mesleğim olacaktır istediklerim olursa bilişim seçicektim aslında ama okulda bilişim yok bu bir etken değil ben bilişim alanlarında bir şirket kurmak istiyorum o yüzden diplomaya gerek yok kendim öğrensem yeter ikinci olarak evet bende öyle...
  4. qBedirhanq

Hangi mesleği seçmeliyim

hocam otomotiv okuyup araba tamir etmek daha iyi geliyor kendi iş yerim ve kendi kararlarım olacağı için bu sene elektriğe gidip seneye otomotive geçsem sizce iyi olurmu?
  5. qBedirhanq

Hangi mesleği seçmeliyim

hocam bölümlerin hangi işleri yaptığını bulamadım internette üniversite okumayabilirim otomotiv okuyup araba tamir etmek istiyordum mekatronikte ne yapabilirim üni okumadan
  6. qBedirhanq

Hangi mesleği seçmeliyim

şuanda anadolu lisesine gidiyorum geçen sene sınıfta kaldığım için 9a gidiyorum meslek lisesine gitmeyi düşünüyordum otomotiv bölümüne gidecektim fakat doluymuş mekatronik/elektrik/makine bu bölümlerin hangisine gitmeliyim sizce (10.sınıfta otomotive geçebilirim belki)
  7. qBedirhanq

Meslek lisesi otomotiv bölümü bitiren hangi işleri yapabilir

daha tecrübeli birisindne yanı talmak varken google a sormak uğraştırıcı duruyor hocam :D
  8. qBedirhanq

üniversiteye gitsem erasmus vs daha kolay olurmu orda iş yeri açmak için izin verirlermi erasmusla gidem öğrenciye oda ayrı sorun :D 1734135760 meslek elemanı arayan programları nereden takip edebilirim site öneriniz varmı
  9. qBedirhanq

hocam yurt dışına nasıl cıkabilirimki ?
  10. qBedirhanq

geçiyorum mesleğe o zaman hocalara da sorucağım yarın ilerdeki işim olucak sonuçta sizde sağolun hocam
  11. qBedirhanq

şuan anadolu lisesindeyim geçen sene sınıfta kaldım meslek lisesine gitmemi istiyorlar otomotiv bölümü arkadaşımda orda okuyor otomotiv bölümünü bitirirsem araba tamir edebilecek duruma gelirmiyim
  12. qBedirhanq

BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI VS TİCARETE ATILMAK

Bence bp okuyup dil ile geliştirmen daha iyi olur işler yürümez ise emlakçılığa daha sonrada atılabilirsin yurt dışı işini bende merak ediyorum bende bp okmayı düşündüğüm için
  13. qBedirhanq

Gıcık müdür yarın okula çağırıyor

haziranda değilmiyiz okul kapanıyor 7 güne ne nisanı
  14. qBedirhanq

Ortaokul kayıt için 3000 TL istiyorlar

izin alıp ses kaydı alırlarsa sizce müdür tekrar eder mi? isteklerini :D 1722541839 yanlış anlamışım savcıdan izin almayı müdürden izin almak sandım kusura bakmayın
  15. qBedirhanq

yasaları ben koymuyorum yapabiliceğim bir şey yok internette şöyle yazıyor soru: ses kaydı delil sayılır mı? cevap: Ses kaydı, günümüzde birçok alanda kullanılan ve önemli delil niteliği taşıyabilen bir araçtır. Ancak, her kayıt hukuka uygun delil değildir. Özellikle, izinsiz ve hukuka aykırı...
  16. qBedirhanq

geçmiş olsun hocam
  17. qBedirhanq

3 yıl önce asagri ücret 3500 dü nasıl düşünmeden hemen verdiniz :D 1722521001 izinsiz ses kaydı yasak değilmi
Top Bottom