Arama sonuçları: *

• Users: semre57
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. S

Mezuna kalıp sıralamayı öne çekmek ne kadar zor

Nasıldır sorusunu bana sorma kendine sor, insanların ne dediğini de takma. Hayalindeki mesleği yap. Ne olduğu fark etmez, senin hayalin neyse senin için çok iyidir. İnsanlara kalsa çoğunluk Tıp der, kapa kulağını. Hayalin tıpsa onu zorla.
  2. S

Ankara'da Bilgisayar mühendisliği hocam. Geçen sene de geliyordu bu sene de geliyordu bu sene oldu :)
  3. S

Zor değil, kolay. Hele ki sıralamanız dediğiniz gibi 70 lerdeyse daha kolay. Ben 23 bin yaptım geçen sene mezuna kaldım 24 bin yaptım. Beni görüp de olmaz deme benim mallığım. Ama şundan eminim geçen sene bir şey bilmiyormuşum konular vs. olarak. Bu sene çok daha fazla şey bilip sınava girdim...
  4. S

Yks Yerlestirme Sonucları Açıklandı!

Herkesin gönlünden geçtiği gibi olmuştur umarım. Yerleşemeyen arkadaşlar üzülmesin geçen sene iyi bir sıralama yapmama rağmen ben de yerleşememiştim şansa, bu sene yerleştim. OSTİM bilgisayar mühendisliği varsa yazsın, iletişim kuralım.
  5. S

25k Sayısal Hangi Bilgisayar/yazılım bölümünü tercih etmeliyim

Hocam detaylı bilgi nerden alabiliriz ben de İzmir'e gitmek istiyorum açıkçası Ege ve 9 eylül maalesef 13 binlerde. Bu okul iyiyse düşüneceğim.
  6. S

25k Sayısal Hangi Bilgisayar/yazılım bölümünü tercih etmeliyim

İletişimde olalım 24.800 sıralama ben de pc istiyorum hocam.
Top Bottom