Neler Yeni

25k Sayısal Hangi Bilgisayar/yazılım bölümünü tercih etmeliyim

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,718
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Katip çelebi üniversitesi olabilir. Bu sene 3. sınıfa geçti öğrenciler. 41 binde ama 30klara düşmesi bile muhtemel
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yine sana da aynı şekilde katip çelebiyi önerebilirim. Yeni kurulmuş bölüm genç hocalardan oluşuyor ama yine de alternatiflere bakarsın. Mühendislik binası yeni yapıldı. Yeni bilgisayarlar vs alınacak 5 tane bilgisayar 2 tane donanım labı kurulum aşamasında. Sıralaması sizi yanıltmasın yani. 15bin yapan öğrenciler de orayı yazacak.
NOT: Bu arada ben başka okullara da bakmadım devlet olarak o yüzden bilemiyorum. Özel üniversiteleri de önermem hocaları elde tutamıyolar bu ekonomik problemlerden ötürü.
Orayı yazana kadar Uludağ üniversitesi yazarım evimin dibinde

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,718
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Musa ÖZ
Hocam önerilmemesinin sebebi ne? Gazi mezunuyum ve insanlara öneriyorum.
Hocam arkadaşım mezun olmuştu eğitiminin ezbere olduğunu söylüyordu anlatıp çıkalım kafasında

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Katip çelebi üniversitesi olabilir. Bu sene 3. sınıfa geçti öğrenciler. 41 binde ama 30klara düşmesi bile muhtemel
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yine sana da aynı şekilde katip çelebiyi önerebilirim. Yeni kurulmuş bölüm genç hocalardan oluşuyor ama yine de alternatiflere bakarsın. Mühendislik binası yeni yapıldı. Yeni bilgisayarlar vs alınacak 5 tane bilgisayar 2 tane donanım labı kurulum aşamasında. Sıralaması sizi yanıltmasın yani. 15bin yapan öğrenciler de orayı yazacak.
NOT: Bu arada ben başka okullara da bakmadım devlet olarak o yüzden bilemiyorum. Özel üniversiteleri de önermem hocaları elde tutamıyolar bu ekonomik problemlerden ötürü.
Hocam detaylı bilgi nerden alabiliriz ben de İzmir'e gitmek istiyorum açıkçası Ege ve 9 eylül maalesef 13 binlerde. Bu okul iyiyse düşüneceğim.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,752
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Hocam detaylı bilgi nerden alabiliriz ben de İzmir'e gitmek istiyorum açıkçası Ege ve 9 eylül maalesef 13 binlerde. Bu okul iyiyse düşüneceğim.
Bölüm henüz yeni olduğu için sistem tam oturabilmiş mi bilemiyorum hocalar vs nasıldır dersleri nasıl işliyorlar o konuda yorum yapamam ama su anda okuyan 2. sınıfa geçmiş öğrencilere belki sorulabilir. Yeni kadro sürekli gelişiyor. Yeni bina yapmıs olmaları ve yeni bir şeyler alacak olmaları da güzel altyapı bakımından çünkü diğer üniversitelerde (devletlerde) masaüstü pcler bile kullanılmayacak halde olabiliyor. Belki özel ayarında bir bölüm olabilir. İnşallah denilenler yapılır.

Top Bottom