Arama sonuçları: *

1. stereohearts

MSÜ, KHO için göz sorunları hakkında:

Hayır, çizdirenler vardı ama onlar da geçti
  2. stereohearts

MSÜ, KHO için göz sorunları hakkında:

Göz çizdir geçersin, 0.25 çıktı her ikisinde bende geçtim
  3. stereohearts

Boş yere devamsızlık sayılması?

Her türlü silerler velinle git
  4. stereohearts

İstanbul Cerrahpaşa Üniversitesi Makine Mühendisliği Hakkında

Makine mühendisliği ömür törpüsü bir bölümdür. Okumak için okunacak veya mühendislik için okunacak bir bölüm değil
  5. stereohearts

Ekonomi Öğrenmemiz Lazım !

Gerçekçi olalım, halkımız tarihi anıtları yiyerek şifa bulacaklarına inanacak kadar cahil. Hiçbir senaryo mutlu yola çıkmıyor, sonumuz çok çok kötü
  6. stereohearts

Benim gözlerim MSÜ göz şartına uyuyor mu?

Fiziki mülakata girmeden önce PMYO, POMEM, JAMYO, MSÜ ve BESYO sınavlarında ön sağlık testi bulunur. Ön sağlık testinde sınava katılan adayın kendisinin doldurduğu, ameliyat geçmişi vb. gibi genel ancak detaylı bir sağlık formu bulunur. Bu formun altında da küçük bir beyanname vardır: Verdiğim...
  7. stereohearts

Fark edilmezse diye bir durum yok dostum, fark edilir. Ayrıca yalan söylediği de anlaşılırsa MSÜ ye ömür boyu giremez
  8. stereohearts

Muayenede fark edilmezse mi? Arşiv soruşturması denilen şeyden haberin yok sanırsam dostum
  9. stereohearts

Bando hariç giremezsin maalesef
  10. stereohearts

11. Sınıfta kalanlara af mı geldi?

Aynen kardeşim resmi evraktaki kaldı ibaresini güzel konuşma geçiriyor :D 3 kere sorumluluktan kalan arkadaşım bu sene geçti güzel konuşma felan yok yani
  11. stereohearts

8. Sınıf ödev için yardım

Ödevini kendin yap.
  12. stereohearts

11. Sınıfta kalanlara af mı geldi?

Baban padişah mı :D?
  13. stereohearts

11'e geçenlere tavsiyeniz var mı

Okuldan kaçalım nolcak diyen arkadaşları dinleme 👍
  14. stereohearts

2π = 360 derece nasıl oluyor?

Onu genelde mühendislik veya mimarlık öğrencileri tam olduğu için alıyor, biz kolay hesap olsun diye yuvarlıyoruz
  15. stereohearts

Yanlış bilgiyi sen veriyorsun, 2π sayı oladak 6.28 dir. Derece cinsinden 360 tır. Senin asıl bilgin yok 1660822403 Dar açı da 36.5
  16. stereohearts

🤓🤓🤓🤓
  17. stereohearts

Avagadro sayısını görünce ne tepki verecek merak ediyorum :D Forumda konu açmaz umarım 😱
  18. stereohearts

Sorularda belirtir parantez içinde. Düzgün çemberde, trigonometrinin bazı sorularında (π=180 alınız) gibi soru sonunda yazar 1660822004 Pi değeri değişmez, derece değerinden açı sayısı belirtilir
  19. stereohearts

Top Bottom