Neler Yeni

Ekonomi Öğrenmemiz Lazım !

Furknaykc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Furkan Aykaç
Hayatımızın her anında olan internet artık yetişelemez hale gelmeye başladı. İhtiyaçlarımızı almak için alışveriş sitelerinde gezerken onca indirimin ardı ardına geldiğini kiminin sahte indirim kiminin sağlam indirimler olduğunu görüyoruz. Oyun platformları ve bunun gibi benzer yerlerden alışveriş yaparken güzel bir indirime girmiş oyunu görüyoruz ve hemen kaçırmayalım diye satın alıyoruz ama bazen şunu düşünmüyoruz gerçekten bu oyuna ihtiyacım var mı ? Diye kendimize sormuyoruz kenarda dursun diye alıyoruz şunu kendimize tekrar sormalıyız GERÇEKTEN BEN BU OYUNU OYNUYCAK MİYİM ? bunları anlamak lazım her yerde indirim görüyoruz almak istiyoruz çabalıyoruz alıyoruz ama ihtiyaç ürünlerine gelince gerçekten paramızın yetmediğini görebiliyoruz o yüzden çabalarken alırken yaparken düşünmeliyiz okumalıyız Ekonomi okumak geleceği kurtarabilir.!!

Arkadaşlar anlattığımla anladığıniz farklı evreler satın alma yaparken bir kaç kere düşünün ekonomi okuyun diye belirtiyorum sizin düşündüğünüz farklı evrelerde geziyor önce anlatılmak isteneni anlayalim lütfen Devlet siyaset işini konuya bulastirmayin.!!

Son düzenleme:

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hayatımızın her anında olan internet artık yetişelemez hale gelmeye başladı. İhtiyaçlarımızı almak için alışveriş sitelerinde gezerken onca indirimin ardı ardına geldiğini kiminin sahte indirim kiminin sağlam indirimler olduğunu görüyoruz. Oyun platformları ve bunun gibi benzer yerlerden alışveriş yaparken güzel bir indirime girmiş oyunu görüyoruz ve hemen kaçırmayalım diye satın alıyoruz ama bazen şunu düşünmüyoruz gerçekten bu oyuna ihtiyacım var mı ? Diye kendimize sormuyoruz kenarda dursun diye alıyoruz şunu kendimize tekrar sormalıyız GERÇEKTEN BEN BU OYUNU OYNUYCAK MİYİM ? bunları anlamak lazım her yerde indirim görüyoruz almak istiyoruz çabalıyoruz alıyoruz ama ihtiyaç ürünlerine gelince gerçekten paramızın yetmediğini görebiliyoruz o yüzden çabalarken alırken yaparken düşünmeliyiz okumalıyız Ekonomi okumak geleceği kurtarabilir.!!
Tüm ülke bunu düzgünce uygulasa zaten ülkede ekonomik hiçbir sorun kalmaz.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Tüm ülke bunu düzgünce uygulasa zaten ülkede ekonomik hiçbir sorun kalmaz.
Ülke ile iktidara gelenlerin politikaları birbirine karışmamalı dostum yorumunu yanlış buldum

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Gerçekçi olalım, halkımız tarihi anıtları yiyerek şifa bulacaklarına inanacak kadar cahil. Hiçbir senaryo mutlu yola çıkmıyor, sonumuz çok çok kötü

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
O yüzden indirimde görsem bile oyunu almıyorum çünkü ben oynayana kadar daha büyük bir indirime girdiği oluyor. Genel olarak fazla alışveriş de yapmam.

Berkarda

80+ Silver
yokki ekonomi yok ben göremiyorum bi asgari ücretli alım gücü göremiyorum öğretsek bile anlamıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

hele 60+ kesim direk iq yok olsun reis var hastanemiz var kendiside tansiyon şeker her şey var reis varsa ameliyat falan yapsın

polis var hastane var venezuellada bile var hastane polis onlar bizden daha iyi ekonomi olucak o derece kötü oluyoruz

ben aldım 50+ fazla oyun iade ettim forza bile yarısında çoğu ordan ödedim

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ülke ile iktidara gelenlerin politikaları birbirine karışmamalı dostum yorumunu yanlış buldum
Ekonominin halkı sürekli almaya yönlendirmesi büyük oranda hükümetin suçu zaten. Tüm ülke tanımına en başta onlar dahil, ondan sonra halktan bunu uygulamasını beklemek gerek.

Şuanda hükümet tarafının durumu düzeltmek için biraz çabası var gibi, umarım bu çaba uzun süre devam eder ki birşeyler değişmeye başlar.

onurfndkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Onur
Biz buna kapitalist düzen diyoruz dostum zincir halkarını bozamayız işimize gelmez maalesef.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Yo ekonomi çok iyi yeğenim

XLostR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Lost Cuk

Furknaykc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Furkan Aykaç
Arkadaşlar anlattığımla anladığıniz farklı evreler satın alma yaparken bir kaç kere düşünün ekonomi okuyun diye belirtiyorum sizin düşündüğünüz farklı evrelerde geziyor önce anlatılmak isteneni anlayalim lütfen Devlet siyaset işini konuya bulastirmayin.!!

XLostR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Lost Cuk
Israrla kötü bir son istiyende halk
aç kalmak istiyenlerde halk
halkın kendisi kendi sonunu istedi ...
Gerçekçi olalım, halkımız tarihi anıtları yiyerek şifa bulacaklarına inanacak kadar cahil. Hiçbir senaryo mutlu yola çıkmıyor, sonumuz çok çok kötü

Top Bottom