Furknaykc
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 215
- İsim
- Furkan Aykaç
Hayatımızın her anında olan internet artık yetişelemez hale gelmeye başladı. İhtiyaçlarımızı almak için alışveriş sitelerinde gezerken onca indirimin ardı ardına geldiğini kiminin sahte indirim kiminin sağlam indirimler olduğunu görüyoruz. Oyun platformları ve bunun gibi benzer yerlerden alışveriş yaparken güzel bir indirime girmiş oyunu görüyoruz ve hemen kaçırmayalım diye satın alıyoruz ama bazen şunu düşünmüyoruz gerçekten bu oyuna ihtiyacım var mı ? Diye kendimize sormuyoruz kenarda dursun diye alıyoruz şunu kendimize tekrar sormalıyız GERÇEKTEN BEN BU OYUNU OYNUYCAK MİYİM ? bunları anlamak lazım her yerde indirim görüyoruz almak istiyoruz çabalıyoruz alıyoruz ama ihtiyaç ürünlerine gelince gerçekten paramızın yetmediğini görebiliyoruz o yüzden çabalarken alırken yaparken düşünmeliyiz okumalıyız Ekonomi okumak geleceği kurtarabilir.!!
Arkadaşlar anlattığımla anladığıniz farklı evreler satın alma yaparken bir kaç kere düşünün ekonomi okuyun diye belirtiyorum sizin düşündüğünüz farklı evrelerde geziyor önce anlatılmak isteneni anlayalim lütfen Devlet siyaset işini konuya bulastirmayin.!!
Arkadaşlar anlattığımla anladığıniz farklı evreler satın alma yaparken bir kaç kere düşünün ekonomi okuyun diye belirtiyorum sizin düşündüğünüz farklı evrelerde geziyor önce anlatılmak isteneni anlayalim lütfen Devlet siyaset işini konuya bulastirmayin.!!
Son düzenleme: