Arama sonuçları: *

1. theAhm3t

AÖL sınavları zor mu?

hangi sınıftasın?
  2. theAhm3t

Ybs bölümü okunur mu?

bende ilk başlarda python ile başlamıştım ingilizcemi ilk duolingo ile geliştirmeye başladım sonra 2 ay bi kursa gitmiştim ondan sonra hiç bakmadım çünkü almanca öğrenmeye karar verdim, uygulama olarakta busuu diye bir uygulama var istersen ordan bakabilirsin şahsen duolingodan bin kat iyi...
  3. theAhm3t

Ybs bölümü okunur mu?

dostum gerçekten kendini geliştireceksen bu alanda kesinlikle bu mesleği yapabilirsin ama daha çok revaşta oldugu için seçeceksen seçme, yani tamamen sana kalmış
  4. theAhm3t

Ybs bölümü okunur mu?

hocam bi nevi pc müh gibi zaten şu an dışarı çık 10 kişiye ne okudugunu sor 9 u pc müh yada buna benzer bölümler, ilk önce gerçekten bu bölümü isteyip istemediğini bir kendine sor, ingilizceni bir kursa gidip 1 yıl içerisinde geliştirirsin (filim dizi, oyunlardan, normal ingilizce çalışarak vs...
  5. theAhm3t

Direksiyon sınavında değişik komisyon üyelerinin denk gelmesi

hocam ani frende gerçekten ani fren yap onların beklemediği bir anda ben öyle bir durdum ki arkadaki hoca yanımdaydı şey dedi bu gençler hakkını veriyor geri geriye gelmede hiç sıkıntı değil direksiyonu ortala dümdüz geri geri gel en basit yerlerde kalmışsın(100 puanla sicim gibi yağmur yağarken...
  6. theAhm3t

TYT net yükseltme...

ayt ne durumda
  7. theAhm3t

Sizce Hangi Mesleği Seçmeliyim?

sanırsam yanlış biliyor da olabilirim amerikadaki üniler paralıydı sanki
  8. theAhm3t

bazı saydığı bölümlerde ortalama üniversitelere girebilir, zaten artık üniversite mezunu olmak hiç bir şeyi ifade etmiyor 1704381911 almanyayı mı düşünüyorsun
  9. theAhm3t

hocam sıralamalar fena değil ya
  10. theAhm3t

ya özel değilse geçen senelerdeki sıralamaların kaçtı ?
  11. theAhm3t

sınava 4 kere mı girdin dostum
  12. theAhm3t

YKS SINAVI ZORMU? tyt ayt

dostum daha 9 sun düşünmen için bile erken
  13. theAhm3t

YKS SINAVI ZORMU? tyt ayt

efendım dostum
  14. theAhm3t

Açık Eğitimden mezun olmak ile Örgün Eğitimden mezun olmanın farkı varmıdır?

sizde yanlış biliyorsunuz artık çoğu üniversite son sınıfta açık liseye geçersen senin sınava çalışmak için açık liseye geçtiğini biliyor ve sizden not dökümanlarınızı istiyor (9dan 12. sınıfa kadar ). Araştırmadan insanları bir zahmet bilgilendirmeyin. Buda resmi sitesi...
  15. theAhm3t

Kaç dil biliyorsunuz?

Türk'çe ana dil ( bazıların oda yok ) İngilizce b2 almanca a2 kürtçe var arkadaşlardan öğrendiğim kadar arapça a2 oda arap ülkesi gittim bu yaz fransızca a1
  16. theAhm3t

dostum istersen bi araştır derim almanya için söylüyorsan link atabilirim 1701631185 keşke adama sorarken kaynakta sorsaydın
  17. theAhm3t

öyle bir şey yok yanlış bilgilendirmeyin
  18. theAhm3t

6 ayda sıfırdan matematik

evet anlatımı güzel ama soru bankası biraz kötü kalmış
  19. theAhm3t

6 ayda sıfırdan matematik

mert hoca bazı soruları çok saçma şu an onun kitabını çözüyordum zaman kaybı gereksiz uğraştırıyor bu arada dgko :kappa:
  20. theAhm3t

YKS için nasıl ders çalışmalıyım?

bende bu sene mezuna bıraktım seninle baya benzer çalışıyorum sadece netlerim biraz yüksek oda geçen sene ortalama bir dershaneye gittiğim için lise hayatımda zaten ders görmedik pandemi olsun deprem olsun
Top Bottom