geçen sene ocakta 60-65 tyt ~40 ayt yapıyordum, sınavda 93 tyt 63 ayt geldi. yani düzenli çalışmayla elbette yapabilirsin.Arkadaşlar bu sınavda 150k 100k yapmak zormu sizce yapabilirmiyim
Niye acmadinizki hicKanka başını derslerden ayırmaman lazım, benim gibi kitap yüzü açmazsan 1.8m olursun
Niyebeyler naparsanız yapın eskişehirde tıp sakın yazmayın
Niye okadar artmış demekki basitgeçen sene ocakta 60-65 tyt ~40 ayt yapıyordum, sınavda 93 tyt 63 ayt geldi. yani düzenli çalışmayla elbette yapabilirsin.
Sevmiyom ben çalışıp para kazanıp iş kurmak varken ne okuyup yıllarımı heba edicem, herkes doktor polis avukat olmak istiyor ben istemiyorum esnaf olmak istiyorumNiye acmadinizki hic
Mesaj otomatik birleştirildi:
Niye
Niye okadar artmış demekki basit
Valla babam esnaf esnaflık ölüyor kank .Sevmiyom ben çalışıp para kazanıp iş kurmak varken ne okuyup yıllarımı heba edicem, herkes doktor polis avukat olmak istiyor ben istemiyorum esnaf olmak istiyorum
Eskiden abartısız doktor maaşından fazla gelirimiz vardı . Abimi İstanbul'da okutup rahatlıkla ARaba değiştirmiştik .Valla babam esnaf esnaflık ölüyor kank .
Kim ölüyo kanka yıllardan beri işin içindeyim ne yapacağına bağlı, tutarsa bişey olmaz tutmazsa ölüyonValla babam esnaf esnaflık ölüyor kank .
Eskiden abartısız doktor maaşından fazla gelirimiz vardı . Abimi İstanbul'da okutup rahatlıkla ARaba değiştirmiştik .
Babam 34 senedir esnaf kank. Şuanda dipte olduğunu söylüyor.Kim ölüyo kanka yıllardan beri işin içindeyim ne yapacağına bağlı, tutarsa bişey olmaz tutmazsa ölüyon
Ne iş yapıyor bilmiyorum ama batıyor olabilir bir sürü yakın arkadaşa sahibim dükkanı olan Kuaföründen marketçisinde komagenecisi felan hiçbirinde durum bu şekilde değilBabam 34 senedir esnaf kank. Şuanda dipte olduğunu söylüyor.
efendım dostum
ağa sence zormu kolaymı yaparmıyımefendım dostum
dostum daha 9 sun düşünmen için bile erkenağa sence zormu kolaymı yaparmıyım