Arama sonuçları: *

• Users: timssy
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. timssy

üniversiteden 2 dersten kaldım napmam lazım ?

Telafi sınavını kaçırdın mı
  2. timssy

🗳️ Türkiye Seçimlerindeki Oy Sistemi Ve Oy Kullanırken Dikkate Alınması Gerekenler 🗳️

PUHAHAHAHAHH bmw teknisyeniymiş aynen kanka bende nasa' da çalışıyorum. Liseli velet' in tekisin gelmiş konuşuyorsun. 1681849913 Ülke o kadar iyi durumdaki burada iktidar savunan eleman kaçak telefon kovalıyor lol
  3. timssy

🗳️ Türkiye Seçimlerindeki Oy Sistemi Ve Oy Kullanırken Dikkate Alınması Gerekenler 🗳️

Aynen kanka kader kısmet haha imar affını da baban çıkardı zaten. 1681849179 buyurun beyni sulanmış troller açın okuyun: https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonomi/9uncu-imar-affi-geliyor-7423112/
  4. timssy

Ya bunlar 3 iq insanlar diyaloğa girmeye değmez. Boşver brom.
  5. timssy

Eleman gelmiş Türkiye güzellemesi yapıyor profil fotoğrafında Alman arabası var. Cahile laf anlatılmaz arkadaşlar.
  6. timssy

O seçim masasına öyle bir damga vuracağım ki masa kırılacak lol 1681841065 Ülke Arabistana dönmeden son seçim bu ona göre oy kullanın.
  7. timssy

nasıl hazır cevap ve esprili olunur?

Yoksa dayak yersin büyük ihtimalle lol
  8. timssy

nasıl hazır cevap ve esprili olunur?

Bu tamamen takıldığın ortama bağlı eğer herkesin anlayabilitesi yüksekse yaptığın espriler daha değerli olur. Anlamayana istediğin kadar zorla güldüremezsin nefesine yazık :d Birde sırf espri olsun diye düşünüp tasarlamak saçma geliyor bana şahsen ben durum üzerinden anlık gelişince espri...
  9. timssy

arkadaşlar ben ortaokul 3 e gidiyorum 7. sınıf benim aklımda bir şey var

Lise yıllarında iletişim önemli açıktan okumak mantıksız. Belki 11. sınıftan sonra açığa geçilebilir yksye çalışmak için.
Top Bottom