Neler Yeni

nasıl hazır cevap ve esprili olunur?

JSezar

80+ Silver
hazır cevap olup her konuda espri yapmak istiyorum.bazen eskiyi düşününce keşke şurda şunu söyleseymişim ya da yapsaymışım komik olurmuş diyorum.nasıl hızlı espri yapıyor yapanlar?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Sigma ol
QOWHSKSJSKS

StrenoxS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ali Eker
hazır cevap olup her konuda espri yapmak istiyorum.bazen eskiyi düşününce keşke şurda şunu söyleseymişim ya da yapsaymışım komik olurmuş diyorum.nasıl hızlı espri yapıyor yapanlar?
Hayatı takmıyorlar her şeyle dalga geçebilecek birisi ol rahatla ve buna benzer kişilerle takıl.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,713
İsim
Fatih
Kendin ol bence. İnsanların farklı kişilikleri vardır. Kasmazsan kendini tanırsın ve belki sen de olmak istediğin gibi birisindir. Kim bilir?

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Hazircevap olmak için muhabbet ettiğiniz kişi samimi olmalı yoksa samimi olmadığınız kişiye hazircevap verince bazen anlamsız şey söylüyoruz ve muhabbet soğuyor. Espri için ise önceden çok şey yasamiz olmanız isinizi daha çok kolaylaştırıyor. Ben genellikle Espiri mi dışarısı üzerine kullanırım. Cem yilmaz gibi gördüğüm bazı şeyleri biraz komik bir hale getirip sunuyorum. Sana çok mantıklı komik gelen birseye gülünmüyorsa büyük ihtimal anlattığın kişi anlamıyordur. Anlatmak için uğraşma ****** et gülmeyi hak eden gülsün

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
Espri yapacağın kişi espri anlayışı iyi veya kafa dengi değilse dikkat et.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,322
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Kendin ol bence. İnsanların farklı kişilikleri vardır. Kasmazsan kendini tanırsın ve belki sen de olmak istediğin gibi birisindir. Kim bilir?
Bu arkadaşa katılıyorum. Karakteristik özellikler çalışarak elde edilebilen şeyler değil bence. Bazıları esprilidir bazıları sessizdir bazıları içine kapanıktır vs. Böyle şeylerin tam bir ölçütü olmadığı için biraz da senin o kişi hakkında nasıl düşündüğünle alakalı. Örneğin beni seven insanlar komik olduğumu düşünürken sevmeyen insanlar egoist veya çok konuşan biri olduğumu düşünebilir. Ayrıca böyle şeylere pek takılma hatta hayatı da çok kafaya takmamaya çalış. Pamuk gibi oluyon vallaha 🙂.

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw

Asam.GL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Samet Gül
Çevrendeki insanlara karşı güler yüzlü olup onları dinlediğini ve fikirlerine değer verdiğini hissettirmek ve her zaman kendin olmak bence bir insanın yapabileceği en güzel şeydir. Bu hem senin kendine hem de insanların sana saygı duymasını ve sana değer vermesini sağlar. Bu komiklik yapmamak anlamına gelmiyor, tabi ki hem komik olup hem bu dediklerimi de yapabilirsin. Ancak, senin doğanda yoksa, espri içinden gelmiyor ve organik hissettirmiyorsa, bu insanların senden uzaklaşmasına daha fazla sebep olur. Benim tecrübelerimden çıkardığım sonuç bu şekilde en azından.

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Bu tamamen takıldığın ortama bağlı eğer herkesin anlayabilitesi yüksekse yaptığın espriler daha değerli olur. Anlamayana istediğin kadar zorla güldüremezsin nefesine yazık :d Birde sırf espri olsun diye düşünüp tasarlamak saçma geliyor bana şahsen ben durum üzerinden anlık gelişince espri yapıyorum genellikle de başarılı oluyor.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,322
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Espri yapacağın kişi espri anlayışı iyi veya kafa dengi değilse dikkat et.
Bu arkadaş da çok doğru demiş. Nabza göre şerbet vermek lazım.Futbol konuşulan bir ortamda messi mi Ronaldo mu sorusuna. Arjantin'in Suudi Arabistan'a kaybetmesinden sonra. Ben Suudi Arabistan'cıyım dersen insanlar güler ama başka ortamlarda demezsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Top Bottom