Hayatı takmıyorlar her şeyle dalga geçebilecek birisi ol rahatla ve buna benzer kişilerle takıl.hazır cevap olup her konuda espri yapmak istiyorum.bazen eskiyi düşününce keşke şurda şunu söyleseymişim ya da yapsaymışım komik olurmuş diyorum.nasıl hızlı espri yapıyor yapanlar?
Kendin ol bence. İnsanların farklı kişilikleri vardır. Kasmazsan kendini tanırsın ve belki sen de olmak istediğin gibi birisindir. Kim bilir?hazır cevap olup her konuda espri yapmak istiyorum.bazen eskiyi düşününce keşke şurda şunu söyleseymişim ya da yapsaymışım komik olurmuş diyorum.nasıl hızlı espri yapıyor yapanlar?
Hazircevap olmak için muhabbet ettiğiniz kişi samimi olmalı yoksa samimi olmadığınız kişiye hazircevap verince bazen anlamsız şey söylüyoruz ve muhabbet soğuyor. Espri için ise önceden çok şey yasamiz olmanız isinizi daha çok kolaylaştırıyor. Ben genellikle Espiri mi dışarısı üzerine kullanırım. Cem yilmaz gibi gördüğüm bazı şeyleri biraz komik bir hale getirip sunuyorum. Sana çok mantıklı komik gelen birseye gülünmüyorsa büyük ihtimal anlattığın kişi anlamıyordur. Anlatmak için uğraşma ****** et gülmeyi hak eden gülsünhazır cevap olup her konuda espri yapmak istiyorum.bazen eskiyi düşününce keşke şurda şunu söyleseymişim ya da yapsaymışım komik olurmuş diyorum.nasıl hızlı espri yapıyor yapanlar?
Espri yapacağın kişi espri anlayışı iyi veya kafa dengi değilse dikkat et.hazır cevap olup her konuda espri yapmak istiyorum.bazen eskiyi düşününce keşke şurda şunu söyleseymişim ya da yapsaymışım komik olurmuş diyorum.nasıl hızlı espri yapıyor yapanlar?
Bu arkadaşa katılıyorum. Karakteristik özellikler çalışarak elde edilebilen şeyler değil bence. Bazıları esprilidir bazıları sessizdir bazıları içine kapanıktır vs. Böyle şeylerin tam bir ölçütü olmadığı için biraz da senin o kişi hakkında nasıl düşündüğünle alakalı. Örneğin beni seven insanlar komik olduğumu düşünürken sevmeyen insanlar egoist veya çok konuşan biri olduğumu düşünebilir. Ayrıca böyle şeylere pek takılma hatta hayatı da çok kafaya takmamaya çalış. Pamuk gibi oluyon vallahaKendin ol bence. İnsanların farklı kişilikleri vardır. Kasmazsan kendini tanırsın ve belki sen de olmak istediğin gibi birisindir. Kim bilir?
Çevrendeki insanlara karşı güler yüzlü olup onları dinlediğini ve fikirlerine değer verdiğini hissettirmek ve her zaman kendin olmak bence bir insanın yapabileceği en güzel şeydir. Bu hem senin kendine hem de insanların sana saygı duymasını ve sana değer vermesini sağlar. Bu komiklik yapmamak anlamına gelmiyor, tabi ki hem komik olup hem bu dediklerimi de yapabilirsin. Ancak, senin doğanda yoksa, espri içinden gelmiyor ve organik hissettirmiyorsa, bu insanların senden uzaklaşmasına daha fazla sebep olur. Benim tecrübelerimden çıkardığım sonuç bu şekilde en azından.hazır cevap olup her konuda espri yapmak istiyorum.bazen eskiyi düşününce keşke şurda şunu söyleseymişim ya da yapsaymışım komik olurmuş diyorum.nasıl hızlı espri yapıyor yapanlar?
Bu arkadaş da çok doğru demiş. Nabza göre şerbet vermek lazım.Futbol konuşulan bir ortamda messi mi Ronaldo mu sorusuna. Arjantin'in Suudi Arabistan'a kaybetmesinden sonra. Ben Suudi Arabistan'cıyım dersen insanlar güler ama başka ortamlarda demezsin.Espri yapacağın kişi espri anlayışı iyi veya kafa dengi değilse dikkat et.
Sigma-neden
-kaplumbağa deden