Arama sonuçları: *

1. wizarDürüm

Özel Üniversite Ön Kayıt İşlemi

istatistik
  2. wizarDürüm

Özel Üniversite Ön Kayıt İşlemi

Arkadaşlar benim tercih sonuçlarımda istanbul ticaret üniversitesi çıktı kayıt bilgilerinde ön kayıt yapılması lazım yazıyor şuan sisteme bilgilermigirdiğimde Giriş başarısız diyor acaba ön kayıt sistemi ne zaman açılıyor ve açık mı? ön kayıt yapılmazsa ne olur , bilginiz varsa...
  3. wizarDürüm

ÖSYM Tercih Sistemi Mantığı Nasıl İşliyor?

yok zaten istatistik bölümü her sene sıralamasını düşüren bölüm geçen sene muğla sıtkı koçman ve çanakkale 18 Maer 360K ile kapamış selçuk üniversitesi ise 390K ile kapamış gönlüm çanakkale ve selçuk tan yana ancak açıkta kalmamak için muğla da yazmak istiyorum çanakkale tutmadı diyelim hem...
  4. wizarDürüm

ÖSYM Tercih Sistemi Mantığı Nasıl İşliyor?

Bu sene sınava girdim ve sayısal 360K yaptım istatistik bölümünde tercih yapmak istiyorum şunu öğrenmek istiyorum : diyelim ki X okulu 350 bin sıralama istiyor Y okulu da 370bin ve ikisi de yukarı aşağı oynama yapabilir eğer ben Y okulunu daha fazla istiyorsam tercih listesinde öne yazsam X...
  5. wizarDürüm

Son sene dil bölümüne geçmek

Klasik olucak ama burada bence sorun senin ne istediğin , bunun kararınıda vermek kolay değildir , aynı zamanda şunuda düşün eğer bi okulu okuduysan hayatın boyunca o mesleği yapmak zorunda değilsin ve okumadığın okulun mesleğini yapamazsın gibi bir kaide de yok eğer sen kendi başına çok iyi...
  6. wizarDürüm

11. Sınıf Matematik Kaynak Önerisi

karekök fazla gelir bence palme ve 3-4-5 idealdir okyanus falan karmaşıktır şahsen tyt-ayt ikilisine kadar palme 3-4-5 + konu çalışma yeter diye düşünerekten sadece palme ve 3-4-5 öneriyorum
Top Bottom