Neler Yeni

Son sene dil bölümüne geçmek

ƥarvios

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert
Arkadaşlar ben fen lisesinde okuyorum fakat bu sene ayt konularında çok fazla gerideyim ve toparlayabileceğimi düşünmüyorum. Normalde bilgisayar mühendisliği okumayı düşünüyordum fakat şuan bu hayalin gayet uzak olduğunu fark ettim. Dil olarak ne yazıkki sadece ingilizcem b1 b2 arasında bir seviyede. En azından sadece dile yoğunlaşıp ingiliz dili ve edebiyatı veya tercümanlık kazanmak istiyorum. Son sene bir dil sınıfını olan bir anadolu lisesine geçebilir miyim geçersem de çok zorlanır mıyım?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,469
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Geçersin. Halledecegine de inanıyorum. Benim dönemimde de vardı Fen lisesinden Anadolu lisesine dil bölümü için geçen kişiler.
Sadece TYT + İngilizce den sorumlu olduğun için işler biraz hafifliyor. Yazın 11. Sınıf dil konularını halletmen lazım. Fen lisesine gittiğin içinde TYT'nin yeterli seviyede olduğunu düşünüyorum.

cihanx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Cihan Yılmaz
11.sınıfsın sanırım bence yine bilgisayar mühendisliği düşünebilirsin erkenden pes etmişsin şimdiden başlasan çalışmaya her türlü yaparsın

ƥarvios

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
11.sınıfsın sanırım bence yine bilgisayar mühendisliği düşünebilirsin erkenden pes etmişsin şimdiden başlasan çalışmaya her türlü yaparsın
Aslında yazın bu konuyu daha da düşünüceğim. Eğer sayısala devam edersem zaten ingilizce okuyamayı istediğimden çok ta uzaklaşmam ama matematikle aram pek iyi değil. Algoritma ne kadar hoşuma gitse de zorluyor. Geometrim ondan da kötü. En azından iyi bir üniversite istiyorum ve dil daha garanti geliyor bana

cihanx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Cihan Yılmaz
Aslında yazın bu konuyu daha da düşünüceğim. Eğer sayısala devam edersem zaten ingilizce okuyamayı istediğimden çok ta uzaklaşmam ama matematikle aram pek iyi değil. Algoritma ne kadar hoşuma gitse de zorluyor. Geometrim ondan da kötü. En azından iyi bir üniversite istiyorum ve dil daha garanti geliyor bana
En iyisini kendin bilirsin böyle diyorsan dil oku

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Dil sınıflarında aslında çok bir şey gösterilmiyor, onun yerine sağlam bir dil kursuna yazılabilirsiniz. İyi bir TYT'ye de sahipseniz zaten sıralama olarak çok çok öne geçersiniz ortalama bir YDT sonucu ile.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yakup Vatansever
Klasik olucak ama burada bence sorun senin ne istediğin , bunun kararınıda vermek kolay değildir , aynı zamanda şunuda düşün eğer bi okulu okuduysan hayatın boyunca o mesleği yapmak zorunda değilsin ve okumadığın okulun mesleğini yapamazsın gibi bir kaide de yok eğer sen kendi başına çok iyi yabancı dil geliştirmişsen veya çok iyi kodlama biliyorsan iş verenler seni tercih edebilir .(not diploma hiçbi şey değildir aynı zamanda her şeyde değildir.)

Top Bottom