Lise stajında elden 700-700 alıyordum o zamanlar asgari ücret 2000 yeni olmuştu aylık olarak veriliyordu bayağı iyiydi. Hatta ilk ve son ay 1000-1000 almıştım üniversite stajı tam kölelik olmuş
asgari ücretin %30'u diye biliyorum ama bu genel toplam ücreti mi? yani örnek veriyorum ben 3 ay yapıyorum totalde 26 gün yapıyor sanırım. 26 güne göre mi %30 gelecek? Pazartesi soracağım ama içime kurt düştü aşırı saçma bir ücret.
Arkadaşlar selam, üniversite staj maaşı neye göre hesaplanır? Haftada 2 gün olmak üzere sağlık stajı yapıyorum aylık 1100₺ gibi komik bir rakam yatmış. Bunun kaç olması lazım neye göre hesaplanıyor? Bilgisi olan var mı?
Belli ki yaşın ufak kızlar ile diyaloğa girince cennete gibi hissediyorsun ilginç, gerçi lise çağında bunlar normal akıl otomatik başka yere gidiyor :D
Hangi samimiyete güvenerek "boş yapma" gibi söylemlerde bulunuyorsun bilemedim :D eğer arkadaş lise veya orta okuldaysa bu durum kötüdür kendi hemcinsi ile muhabbet etmelidir. ayrıca benim dediğimi tekrarlayarak bana boş yapma diyorsun komiksin :D