Arama sonuçları: *

1. zerolite

Sınavda Basit Anahtarlığı İçeri Alırlar mı?

Emanetçiler oluyor onlara bırakman daha garanti olur bence hiç riske atmaya gerek yok
  2. zerolite

Üniversite staj maaşı nasıl hesaplanır?

resmi tatillere falan denk geldi sanırım
  3. zerolite

Lise stajında elden 700-700 alıyordum o zamanlar asgari ücret 2000 yeni olmuştu aylık olarak veriliyordu bayağı iyiydi. Hatta ilk ve son ay 1000-1000 almıştım üniversite stajı tam kölelik olmuş
  4. zerolite

Devlet hastanesinde staj yapıyorum, acaba sadece devlet desteğini mi veriyorlar anlamadım gitti.
  5. zerolite

Lise stajı yaparken bile 600-700 TL alıyordum hemde taa ne zamanın parasıyla aşırı ilginç.
  6. zerolite

asgari ücretin %30'u diye biliyorum ama bu genel toplam ücreti mi? yani örnek veriyorum ben 3 ay yapıyorum totalde 26 gün yapıyor sanırım. 26 güne göre mi %30 gelecek? Pazartesi soracağım ama içime kurt düştü aşırı saçma bir ücret.
  7. zerolite

Arkadaşlar selam, üniversite staj maaşı neye göre hesaplanır? Haftada 2 gün olmak üzere sağlık stajı yapıyorum aylık 1100₺ gibi komik bir rakam yatmış. Bunun kaç olması lazım neye göre hesaplanıyor? Bilgisi olan var mı?
  8. zerolite

devamsızlığım 10.5 oldu

En son 10 gün özürsüz 20 gün özürlü hakkı var diye biliyorum ailen gitsin özürlüye geçirsin sorun olmaz.
  9. zerolite

Sizce babam haklı mı?

Baban milletin canına kast etmeni istemiş.
  10. zerolite

staj maaşı 1000 tl yattı

Lise stajı mı üniversite stajı mı? 1708156407 Günlük 240 ne güzelmiş biz aylık 600 alıyorduk
  11. zerolite

lisede 2. dönem come back atmak

üniversite sınavından mı bahsediyorsun? yoksa normal genel notlar mı?
  12. zerolite

Üniversite ders seçimi ile ilgili yardım gerek.

Rehber hocana mail atmak daha faydalı olur
  13. zerolite

Üniversite ders seçimi ile ilgili yardım gerek.

Hocam normalde o dönem okuman gereken dersleri bir paket yapıyorlar, üstüne istersen sende ek ders alıyorsun sende o şekilde değil mi?
  14. zerolite

Sınıfta tek erkek olmak

Ondan kaynaklı :D bende elektrik elektronik haberleşme bitirmiştim.
  15. zerolite

Sınıfta tek erkek olmak

Ben meslek lisesi bitirmiştim hocam ama en azından benim sınıfta 6-7 tane kız vardı diye hatırlıyorum, sen motor bölümü falan mı bitirdin :D
  16. zerolite

Sınıfta tek erkek olmak

Belli ki yaşın ufak kızlar ile diyaloğa girince cennete gibi hissediyorsun ilginç, gerçi lise çağında bunlar normal akıl otomatik başka yere gidiyor :D
  17. zerolite

Sınıfta tek erkek olmak

Hangi samimiyete güvenerek "boş yapma" gibi söylemlerde bulunuyorsun bilemedim :D eğer arkadaş lise veya orta okuldaysa bu durum kötüdür kendi hemcinsi ile muhabbet etmelidir. ayrıca benim dediğimi tekrarlayarak bana boş yapma diyorsun komiksin :D
  18. zerolite

Sınıfta tek erkek olmak

Kötü durum gerçekten sohbet edebileceğin birileri olması önemli. yan sınıflardan birileri ile konuşabilirsin.
  19. zerolite

Okul devamsızlığı hakkinda

Karne sadece kağıt parçası, sistemden kalıp kalmadığını değiştirebilir. Lise hayatımda da hiç karne almaya gitmemiştim zaten.
  20. zerolite

YKS-2023 Soruları Satılıyor!.. (Dark Web)

Her sene olan şeyler bunlar, soruların gerçek olduğunu satın almadan bilemezsiniz.
Top Bottom