La boş yapmayın o yan sınıfla halledilir tek sıkıntı kızların regl döneminde arada bizim Alp kaynar sinir stres içinde ama güzeldirKötü durum gerçekten sohbet edebileceğin birileri olması önemli. yan sınıflardan birileri ile konuşabilirsin.
Gay denebilirOkulu değiştir sen direkt, bu nedenle sınıf değiştirirsen okuldaki erkeklerin sana uygulayacağı tarife az çok belli.
Gay denebilir
Hangi samimiyete güvenerek "boş yapma" gibi söylemlerde bulunuyorsun bilemedim eğer arkadaş lise veya orta okuldaysa bu durum kötüdür kendi hemcinsi ile muhabbet etmelidir. ayrıca benim dediğimi tekrarlayarak bana boş yapma diyorsun komiksinLa boş yapmayın o yan sınıfla halledilir tek sıkıntı kızların regl döneminde arada bizim Alp kaynar sinir stres içinde ama güzeldir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gay denebilir
Boş yapmayın çoğul bir anlamda kullanılıyor ama sen bilirsin çocuk dünyada cenneti yasiycakHangi samimiyete güvenerek "boş yapma" gibi söylemlerde bulunuyorsun bilemedim eğer arkadaş lise veya orta okuldaysa bu durum kötüdür kendi hemcinsi ile muhabbet etmelidir. ayrıca benim dediğimi tekrarlayarak bana boş yapma diyorsun komiksin
Belli ki yaşın ufak kızlar ile diyaloğa girince cennete gibi hissediyorsun ilginç, gerçi lise çağında bunlar normal akıl otomatik başka yere gidiyorBoş yapmayın çoğul bir anlamda kullanılıyor ama sen bilirsin çocuk dünyada cenneti yasiycak
Ben meslek lisesi bitirmiştim hocam ama en azından benim sınıfta 6-7 tane kız vardı diye hatırlıyorum, sen motor bölümü falan mı bitirdino sırada 32 kısılık sınıfta 31 erkek 1 kız olarak lıseyı bıtıren ben
yok bea otomasyon okudukBen meslek lisesi bitirmiştim hocam ama en azından benim sınıfta 6-7 tane kız vardı diye hatırlıyorum, sen motor bölümü falan mı bitirdin
Ondan kaynaklı bende elektrik elektronik haberleşme bitirmiştim.yok bea otomasyon okuduk
Kizlar bizim gibi Abaza mi kanka? Açık söyleyeyim kimse penisine takmiyordu. Cirkin olduğumu düşünmüyorum. Annem bana “yakışıklı” diyorduKanka 1 erkeğe 15 kız düşüyor ne istiyorsun ve kızların sana olan ilgisi daha da artar tek olduğun için