Neler Yeni

Sınıfta tek erkek olmak

Critaes

80+ Bronze
Okulu değiştir sen direkt, bu nedenle sınıf değiştirirsen okuldaki erkeklerin sana uygulayacağı tarife az çok belli.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,523
İsim
ArtiAnius
Kötü durum gerçekten sohbet edebileceğin birileri olması önemli. yan sınıflardan birileri ile konuşabilirsin.
La boş yapmayın o yan sınıfla halledilir tek sıkıntı kızların regl döneminde arada bizim Alp kaynar sinir stres içinde ama güzeldir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Okulu değiştir sen direkt, bu nedenle sınıf değiştirirsen okuldaki erkeklerin sana uygulayacağı tarife az çok belli.
Gay denebilir

Critaes

80+ Bronze
maxresdefault.jpg

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
La boş yapmayın o yan sınıfla halledilir tek sıkıntı kızların regl döneminde arada bizim Alp kaynar sinir stres içinde ama güzeldir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gay denebilir
Hangi samimiyete güvenerek "boş yapma" gibi söylemlerde bulunuyorsun bilemedim :D eğer arkadaş lise veya orta okuldaysa bu durum kötüdür kendi hemcinsi ile muhabbet etmelidir. ayrıca benim dediğimi tekrarlayarak bana boş yapma diyorsun komiksin :D

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,523
İsim
ArtiAnius
Hangi samimiyete güvenerek "boş yapma" gibi söylemlerde bulunuyorsun bilemedim :D eğer arkadaş lise veya orta okuldaysa bu durum kötüdür kendi hemcinsi ile muhabbet etmelidir. ayrıca benim dediğimi tekrarlayarak bana boş yapma diyorsun komiksin :D
Boş yapmayın çoğul bir anlamda kullanılıyor ama sen bilirsin çocuk dünyada cenneti yasiycak 🤣

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Boş yapmayın çoğul bir anlamda kullanılıyor ama sen bilirsin çocuk dünyada cenneti yasiycak 🤣
Belli ki yaşın ufak kızlar ile diyaloğa girince cennete gibi hissediyorsun ilginç, gerçi lise çağında bunlar normal akıl otomatik başka yere gidiyor :D

murat611

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Murat
o sırada 32 kısılık sınıfta 31 erkek 1 kız olarak lıseyı bıtıren ben :)

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
o sırada 32 kısılık sınıfta 31 erkek 1 kız olarak lıseyı bıtıren ben :)
Ben meslek lisesi bitirmiştim hocam ama en azından benim sınıfta 6-7 tane kız vardı diye hatırlıyorum, sen motor bölümü falan mı bitirdin :D

murat611

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Murat
Ben meslek lisesi bitirmiştim hocam ama en azından benim sınıfta 6-7 tane kız vardı diye hatırlıyorum, sen motor bölümü falan mı bitirdin :D
yok bea otomasyon okuduk :)

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

abbidik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ahmet
ün okurken bi arkadaşım vardı sınıfta tek erkek arkadaşımdı kızları azarlayıp hakaret ediyordu derse hiç gitmiyordu ödevlerini de kızlar yapıyordu kendisi bi işte çalıştı okul okurken okulu da bitirdi sınavdan sınava gidiyordu. biz de amele gibi her gün okula gittik.

Emektar PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Mesut hamamcı
Ünide 30 kız 3 erkektik gayet iyiydi. saolsunlar tüm grup proje ödevlerini yaparlardı :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,741
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom