Neler Yeni

Sınıfta tek erkek olmak

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
yan sınıftakiler ile konuşmayı arttırabilirsin, sınıfında kafanın uyuştuğu biri varsa onla konuşabilirsin ileride belli olur anlarsın

EsdeathSama

80+ Bronze
Çok güzel zorbalık yapılır azınlık tarafa ve çok da eğlenceli oluyor (denendi :) )
tabii tatlı atışmalar kimseyi alıp dövdüğümüz dışladığımız yok

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Meslekten dolayı Üniversitede böyle bir durum vardı. Tek kötü yanı her dönemde bütün zor şartı olan yoğun bakım stajları bize kalıyordu. Yaparken zorlandık ama çok şey kattı. Diğer konularda zararını değil faydasını gördük.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Yo yakışıklısın
Değilim...
yan sınıftakiler ile konuşmayı arttırabilirsin, sınıfında kafanın uyuştuğu biri varsa onla konuşabilirsin ileride belli olur anlarsın
Yan sınıfta da pek erkek yok. Daha çok sayısaldalar onlar galiba.
Çok güzel zorbalık yapılır azınlık tarafa ve çok da eğlenceli oluyor (denendi :) )
tabii tatlı atışmalar kimseyi alıp dövdüğümüz dışladığımız yok
🙂

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,591
İsim
Kgn
Üniversiteye girdiğim sene yökatlastan baktım ve 18 kişinin hepsi erkekti(makine)
Tabii ki hazırlık sınıfında bölümler karmaydı öyle bir şey göremedim maalesef.Ama hazırlık atlama sınavında 18 erkek tek sınıftaydık

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Anaa sen ea ci misinn o yüzden tek erkeksin neyse eaci kızlarda beyin arama sakın denemeilk 3 uyle takıl
EA evet.
O niye öyle oldu bilemedim ama sınıftakilerin benim gibi matematik ve geometriden anlamamasına sevindim. Yalnız hissetmiyorum :kekw:

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Düşünsene derse feminazi bir öğretmen giriyor ve kızlarla beraber seni zorbalıyor.

Tam o esnada bürüneceğin Ümitcan Uygun, Andrew Tate, İbrahim Tatlıses, Maraz Ali, Erkan Petekkaya rolleri 🔥

r4NG3r

80+ Silver
İyi değil harama düşme tehliken olabilir. Bende 4 kişinin erkek olduğu sınıftaydım kimseye yüz vermedim namusumla lisemi bitirdim elhamdülillah. En iyisi açıktan oku veya medreseye git. Sonradan pişman olma benim gibi..
Helal olsun dostum.Bundan sonra tekrar öyle bir duruma düşersen bana yönlendir aman diyim günaha girme.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Koca sınıfta tek erkek olmak kulağa güzel geliyor, etrafında 30 tane hatun felan.. ama sınıfta malum sohbetleri arkadaşlar arasında acamayinca hayatın eğlencesi kalmaz

Berkarda

80+ Silver
Off ne sınıf değiştirmesi oğlum efsane işte kızlarla aranı geliştirirsin ama şey ciddi bi durumda tek erkek olduğun için seni kapı dışarı koyabilirler. Ortaokul dönemlerimde yaşadım bu deneyimi kesinlike efsane bir de kafa dengi kızlar varsa senden keyiflisi yok. :D
çocuğa ne öğretiyon ya bildiğin sevgili ol diyorsun yok birde evlendir :ROFLMAO:

Golf 4 R32

80+ Silver
Bu konu üzerine biraz konuşalım. Sınıfta tek erkek olmak ne kadar iyidir? (Bana kalsa çok kötü)
konu sınıf değiştirmeye kadar gider mi :p
Kötü. Sınıf değiştirmek için yeterli bir sebep. Kim ne derse desin 4 yıl öyle bir sınıfta okunmaz asla.

Berkarda

80+ Silver
Koca sınıfta tek erkek olmak kulağa güzel geliyor, etrafında 30 tane hatun felan.. ama sınıfta malum sohbetleri arkadaşlar arasında acamayinca hayatın eğlencesi kalmaz
hatunlar :unsure: hatta tüm sınıfl sevgili olsun -her gün 1 hatun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,743
Üyeler
161,340
Son üye
Cavoo06
Top Bottom