The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 42,249
yan sınıftakiler ile konuşmayı arttırabilirsin, sınıfında kafanın uyuştuğu biri varsa onla konuşabilirsin ileride belli olur anlarsın
Değilim...Yo yakışıklısın
Yan sınıfta da pek erkek yok. Daha çok sayısaldalar onlar galiba.yan sınıftakiler ile konuşmayı arttırabilirsin, sınıfında kafanın uyuştuğu biri varsa onla konuşabilirsin ileride belli olur anlarsın
Çok güzel zorbalık yapılır azınlık tarafa ve çok da eğlenceli oluyor (denendi)
tabii tatlı atışmalar kimseyi alıp dövdüğümüz dışladığımız yok
Değilim...
Yan sınıfta da pek erkek yok. Daha çok sayısaldalar onlar galiba.
![]()
EA evet.Anaa sen ea ci misinn o yüzden tek erkeksin neyse eaci kızlarda beyin arama sakın denemeilk 3 uyle takıl
Helal olsun dostum.Bundan sonra tekrar öyle bir duruma düşersen bana yönlendir aman diyim günaha girme.İyi değil harama düşme tehliken olabilir. Bende 4 kişinin erkek olduğu sınıftaydım kimseye yüz vermedim namusumla lisemi bitirdim elhamdülillah. En iyisi açıktan oku veya medreseye git. Sonradan pişman olma benim gibi..
çocuğa ne öğretiyon ya bildiğin sevgili ol diyorsun yok birde evlendirOff ne sınıf değiştirmesi oğlum efsane işte kızlarla aranı geliştirirsin ama şey ciddi bi durumda tek erkek olduğun için seni kapı dışarı koyabilirler. Ortaokul dönemlerimde yaşadım bu deneyimi kesinlike efsane bir de kafa dengi kızlar varsa senden keyiflisi yok.![]()
Kötü. Sınıf değiştirmek için yeterli bir sebep. Kim ne derse desin 4 yıl öyle bir sınıfta okunmaz asla.Bu konu üzerine biraz konuşalım. Sınıfta tek erkek olmak ne kadar iyidir? (Bana kalsa çok kötü)
konu sınıf değiştirmeye kadar gider mi![]()
hatunlarKoca sınıfta tek erkek olmak kulağa güzel geliyor, etrafında 30 tane hatun felan.. ama sınıfta malum sohbetleri arkadaşlar arasında acamayinca hayatın eğlencesi kalmaz