Arama sonuçları: *

1. DerratiX

Kitap okumaya nasıl hazırlanıyorsunuz?

Telefonumun sarjini bitirir ve disariya cikarim genel olarak
  2. DerratiX

Okumalık kaliteli kitap önerileri

Dune serisini şiddetle öneriyorum. Her şeyiyle insana sürekli bir şeyler katabilecek, insanı düşünmeye zorlayan bir seri. Bunu ayrıca her zaman sıkmadan yapıyor. Evreninin ele alınması da çok hoş. Sürekli belli bir detaya giriliyor, her yer her şeye bağlanabiliyor.
  3. DerratiX

Hangi kitaptan başlayacağıma karar veremiyorum

Dune Ana mantığı insanların robotlarla yaptığı bir savaştan sonra robotların ve makinelerin kullanımını tamamen kısıtlayıp, Sadece kendilerini daha fazla anlayarak, beyinlerini manipüle ederek kendilerini geliştirdikleri gelecekte geçen bir hikayeyi konu alıyor. Ana olay örgüsünde, Din oyunları...
  4. DerratiX

Hangi kitaptan başlayacağıma karar veremiyorum

Ben sadece Dune okuduğum için buradaki listeden Dune diyorum.
  5. DerratiX

Bu zamana kadar okuduğunuz en sürükleyici roman hangisiydi ?

Çok okumam, ama Dünyanın İlk Günü Adlı Tarihi Romanı ve Nihal Atsız'ın Ruh adam kitabını 1 veya 2 solukta bitirmiştim. Özellikle Ruh Adam aşırı hoşuma gitmişti.
  6. DerratiX

Beni ağlatacak derecede gerimli dolu Roman önerisi.

Tarihi roman olabilir dediğim gibi, çok kitap okuyan birisi değilim. sadece içine alacak bir hikayesi olsun, 753 sayfa okuduktan sonra sadece 3 sayfası aklımda kalmasın yeter. Nihal atsız'ın romanlarını seviyorum bir örnek olursa, birde Namık Kemal'in. çok yabancı okumuyorum.
  7. DerratiX

Teşekkür ederim, toplu sipariş vereceğim. yaklaşık 100 TL'lik bir alışveriş düşünüyorum. oraya ekledim bunu.
  8. DerratiX

Zaten fazla korkan, sadece keman sesi dinlerken bile gerilip ağlayan birisiyim. o yüzden bol gerilimi hikayesi gerçekten sürekleyiciyse okurum. Bu yazarın kitapları öyle midir acaba? Bu arada amazondan alacağım, herhangi bir indirim görürsen bakmak isterim.
  9. DerratiX

Bol gerimli bir roman istiyorum genel olarak. hızlı korkan, gerilen birisiyim. o yüzden gericiliği değilde, hikayesiyle ön planda olursa daha iyi olur. onun dışında her türlü roman önerisine teşekkürlerimi iletirim. genel olarak Tarihi roman seviyorum. Gerçekçi ama olağandışı olaylarla...
  10. DerratiX

Fantastik Kitap Önerisi

https://www.amazon.com.tr/Momo-Michael-Ende/dp/6052993014
  11. DerratiX

Fantastik Kitap Önerisi

wiçır
  12. DerratiX

Otobüste Kitap Okuyun

Geçen sene okumayı bir denemiştim.
  13. DerratiX

DA Forum Okuyor Etkinliği

Besim kızların ona sorduğu ayak numaran kaç sorusunu cevaplamakla meşgül(müş)
  14. DerratiX

Çok teşekkür ederim bu düşüncen için, zaten okullar tekrardan açıldığında(pazartesi günü) kütüphaneye erişimim olacak. o zaman kitap alıp katılmaya çalışırım. şuanda zaten çalışmam gereken bir biyoloji quizi, yapmam gereken bir biyoloji projesi ve yazmam gereken 80 sayfa fizik yazısı var. Ama...
  15. DerratiX

Bu aralar gerçekten uğraş gerektiren konular açıyorsun da o yüzden. arkada bir uğraş var yani. canının sıkıldığı için bunu yaptığını düşündüm yanlış düşündüysem önyargım için özür dilerim 😓
  16. DerratiX

#dareadingchallenge
  17. DerratiX

Alexanın canı çok sıkılmış. Katılmak isterdim, ama kitabım kalmadı. zaten çok kitap okumayı seven birisi değilim malesef.
  18. DerratiX

Kitap önerisi alabilir miyim?

Adam benim Rafı saymış Bir tek kavgam yok o.O2 :eek:
  19. DerratiX

Kitap önerisi alabilir miyim?

Sever misin bilmem ama, Dünyanın İlk Günü
  20. DerratiX

Anime ve manga önerisi

Youjo Senki. Serial Experiments Lain. Kobayashi-San Mushoku Tensei 86 Tensura Tonikawa Mirai Nikki Akudama Drive. İngilizcen yoksa, ilgini çekenin hafif konusunu yazabilirim.
Top Bottom