Ben sadece Dune okuduğum için buradaki listeden Dune diyorum.
Bilmiyorum aga ya. Keşke bu kadar kitap almasaydım. İnsan kararsızlığa düşüyor. Ama almasan da olmuyor fiyatları hemen oynuyor.Hocam bizim bu konuda bence bir yararimiz olmaz en sevdiginizi alin okuyun veya hepsini seviyor iseniz birini karisik olarak secin okuyun.
O kadar diyorsun.Harry Potter en sona bırak çünkü onu okuyunca bir süre diğer kitaplardan zevk alamayabilirsin
Bence o kadar.O kadar diyorsun.
Yukarıdakiler haricinde mi?Bu arada önerebileceğin fantastik-macera kitap var mı?
Yukarıdaki kitaplar hakkında pek bir bilgim yok, onlar da olur yani.Yukarıdakiler haricinde mi?
Yukarıdaki kitaplar hakkında pek bir bilgim yok, onlar da olur yani.
Teşekkür ederim.
- Atlas Ateş okuyabilirsin. Türk mitolojisinden esinlenen bir fantastik kitap. Güldür Güldür senerasti yazdı.
- The Book of M: Kıyamet, apokalips, distopya tarzı seviyorsan almanı öneririm.
- Merlin: Merlin yani. Anlatmaya gerek yok.
- Gölge ve Kemik: Hızla akan, kafa dağıtmalık güzel kurgulanmış bir fantasik eser. Netflix dizisini yaptı.
- Dune bir bilim kurgu. Benim de teoride bile bilgim yok. Globalde beğenilen çok satan, filmi ve oyunu yapılan bir kitap.
- Bioshock: Bir bilim kurgu kitabı. Yorumlarında bir tane bak bir tane kötü yorum görmedim.
- Gece Yarısı Kütüphanesi: Psikolojik sıkıntılar yaşayan intihar etmeyi düşünen birinin iç dünyasına baktığımız bir fantastik kitap.
- Otostopçunun Galaksi Rehberi bir 3 in 1 kitabı. Mizah, bilim kurgu ve aynı zamanda seni okuduğun zaman güldüre güldüre hayatı sorgulatan bir felsefe kitabı. Ama ana tür bilim kurgu.