Arama sonuçları: *

• Users: Eyisha
  • In Kitaplar
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Eyisha

Bu siteden kitap alınır mı güvenli mi

İnternetten baktığım kadarıyla İlkNokta ithaki'nin satış sitesi imiş öyle okudum 4-5 forum başlığında sanırım alışveriş yapıcam bol şans dileyin 1724606715 Güvenemedim ya içime kurt düştü fazladan ödeyip amazon ağabeyden alıcam
  2. Eyisha

Bu siteden kitap alınır mı güvenli mi

Almak istediğim kitapları bir tek burada bulabildim güvenilir mi bilginiz dahilinde mi https://www.ilknokta.com
  3. Eyisha

11.sınıf paragraf önerisi?

apotemi ve bilgi sarmalı çöz yeter sana sonra tyt türkçe denemeleri çözersin 3 paragraf kitabı gayet yeterli
  4. Eyisha

Tarihi kitap önerisi lütfen

Arkadaşlar saracak okurken sikmayan tarih kitapları önerir misiniz
  5. Eyisha

Su Kenarı kitabının türkçe çevirisi var mı ?

Çin 4 klasiğinden biri olan kitap konusu ile ilgimi çekti ama bir türlü türkçesini bulamadım bilenler varsa link yoluyla yada yayınevi'nin adını yazarak dönebilir mi ?
  6. Eyisha

God Of War romanı pdf nereden bulabilirim?

https://www.hepsiburada.com/god-of-war-resmi-roman-uyarlamasi-j-m-barlog-pm-HB00000EZELV?ds_rl=1294343&wt_gl=cpc.6808.dsa.nelk.kitap-edebiyat&isFashion=true&ds_rl=1294343&gclid=CjwKCAiA6Y2QBhAtEiwAGHybPSyQx_gG4tCaRFdExvsbf5dWo1Xa2Zv_rakXPQ7naeMzADEWN1HCBxoCdqAQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds...
  7. Eyisha

Şeker portakalının 10 sayfa özeti lazım

Allah kurtarsın bizim edebiyatçı kadar kralı yok bütün dersin özetlerini veriyor kendisi altlarını çizdiriyor önemli kısımların hiç böyle şeyler yaptırmadı valla canım hocam dövmesini yaptırcam canım anam diye o kadar severim :D
  8. Eyisha

Yeni başlayanlar için kitap önerisi.

Sineklerin tanrısı öneririm klasik adaya düşen çocuklar olarak başlayan seri hiç beklemediğin yerlere gidiyor beni çok etkilemişti
  9. Eyisha

Kitap Önerisi Alabilirmiyim

oyun değil ama fantastik seriler önericem Gölgelerin efendisi (14 kitap) Dikenlikler serisi (3 kitap) HP lovecraft'ın kitaplarına bak
  10. Eyisha

Fantastik kitap önerir misiniz ?

enteresan. anladım teşekkürler baktım biraz ilgimi çekti hayalet serisi ekledim listeye bir sorun çıkmazsa alıcam
  11. Eyisha

Yazdığın okuma sıralaması dimi ve BENİM ADİM diye geçenler yan hikaye filan mı yoksa ana hikayenin devamı mi
  12. Eyisha

kankam bir şey sorucam hayaletin çırağı dedin şuan bakıyorum da 50 tane kitap var okuma sırasını netten bulamadım sen biliyorsan yazar mısın ? https://www.dr.com.tr/yazar/Joseph%20Delaney#/page=1/sort=soldcount,desc/personid=0/price=-1,-1/hs=false
  13. Eyisha

3 kitap dimi ? netten baktım 3 kitabı mevcut sanırım ama emin olamadım
  14. Eyisha

tek derdi karıkız :D okunur o da onu da yazam
  15. Eyisha

Parçalanmış imparatorluk listemde duruyor alıcaktım bir ara 30 tl iken bir baktım 50 lere çıkmış bir çekinir oldum :D yazıyorum bu bütün tavsiyeleri kenara alıcam hepsini para elime geçtiğinde
  16. Eyisha

16 yaşındayım çok çocukça olmadıgı sürece okurum herhalde . biraz daha ciddi atmosferi olan seriler daha çok ilgimi çekiyor
  17. Eyisha

önerin için teşekkürler mümkünse konusunu böyle özet olarak yazabilir misin ? yazmassan da canın saolsun
  18. Eyisha

Fantastik seri önerir misiniz dark fantasy türünde olursa da olur . Böyle büyülü büyüsüz filan fark etmez kılıçların çarpıştığı bir seri istiyorum . Ama lütfen önericeğiniz hikaye ''KAHRAMANCILIK'' yapan bir karakter olmasın ya böyle kahraman olam dünyayı kurtaram kendimi dünya için feda edem...
  19. Eyisha

15 TL bandında çizgi roman önerir misiniz?

valla ingilizceleri 100 tlden başlıyor :D ben bir de webtoon olarak solo leveling'i bekliyorum. novelini netten okudum aslında oldukça sıradan bir system temalı bir seri ama webtoondaki çizimleri çok iyi yapmış gavurlar okudukça okuyasım geliyor :D
  20. Eyisha

15 TL bandında çizgi roman önerir misiniz?

kankam berserk çevrilmişte berserk'in 40 a yakın kitabı var ve gerekli şeyler daha 4 cildini çevirdi anladın mı :D . Mesela vagabond en popüler serilerden biri ve tr de adı bile geçmiyor ingilizce bir göz attım ve bu kadar güzel cizimleri olan bir seri olamaz ya . yada kimetsu no yaiba daha bir...
Top Bottom