İnternetten baktığım kadarıyla İlkNokta ithaki'nin satış sitesi imiş öyle okudum 4-5 forum başlığında sanırım alışveriş yapıcam bol şans dileyin
1724606715
Güvenemedim ya içime kurt düştü fazladan ödeyip amazon ağabeyden alıcam
Çin 4 klasiğinden biri olan kitap konusu ile ilgimi çekti ama bir türlü türkçesini bulamadım bilenler varsa link yoluyla yada yayınevi'nin adını yazarak dönebilir mi ?
Allah kurtarsın bizim edebiyatçı kadar kralı yok bütün dersin özetlerini veriyor kendisi altlarını çizdiriyor önemli kısımların hiç böyle şeyler yaptırmadı valla canım hocam dövmesini yaptırcam canım anam diye o kadar severim :D
kankam bir şey sorucam hayaletin çırağı dedin şuan bakıyorum da 50 tane kitap var okuma sırasını netten bulamadım sen biliyorsan yazar mısın ?
https://www.dr.com.tr/yazar/Joseph%20Delaney#/page=1/sort=soldcount,desc/personid=0/price=-1,-1/hs=false
Parçalanmış imparatorluk listemde duruyor alıcaktım bir ara 30 tl iken bir baktım 50 lere çıkmış bir çekinir oldum :D yazıyorum bu bütün tavsiyeleri kenara alıcam hepsini para elime geçtiğinde
Fantastik seri önerir misiniz dark fantasy türünde olursa da olur . Böyle büyülü büyüsüz filan fark etmez kılıçların çarpıştığı bir seri istiyorum . Ama lütfen önericeğiniz hikaye ''KAHRAMANCILIK'' yapan bir karakter olmasın ya böyle kahraman olam dünyayı kurtaram kendimi dünya için feda edem...
valla ingilizceleri 100 tlden başlıyor :D ben bir de webtoon olarak solo leveling'i bekliyorum. novelini netten okudum aslında oldukça sıradan bir system temalı bir seri ama webtoondaki çizimleri çok iyi yapmış gavurlar okudukça okuyasım geliyor :D
kankam berserk çevrilmişte berserk'in 40 a yakın kitabı var ve gerekli şeyler daha 4 cildini çevirdi anladın mı :D . Mesela vagabond en popüler serilerden biri ve tr de adı bile geçmiyor ingilizce bir göz attım ve bu kadar güzel cizimleri olan bir seri olamaz ya . yada kimetsu no yaiba daha bir...