Neler Yeni

Fantastik kitap önerir misiniz ?

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Fantastik seri önerir misiniz dark fantasy türünde olursa da olur . Böyle büyülü büyüsüz filan fark etmez kılıçların çarpıştığı bir seri istiyorum . Ama lütfen önericeğiniz hikaye ''KAHRAMANCILIK'' yapan bir karakter olmasın ya böyle kahraman olam dünyayı kurtaram kendimi dünya için feda edem tarzı şeyleri sevmiyorum teşekkürler

Büyücüler - Lev Grossman

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

CarEnthusiast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Akın Serhan Toğrul
Yaşını bilmediğim için önereceğim seri ne kadar doğru olur bilmiyorum fakat lisede okumuş olduğum 'Hayaletin Çırağı' serisinden çok büyük keyif almıştım içinde öyle kılıçlar kan gövde götürmese de kesinlikle 14 kitaplık bir seriden beklediğimden çok daha fazla eğlenmiştim(Yanlışım yoksa 2018 veya 2019'da 7. Oğul diye bir film çıkmıştı film kitabın olabilecek en kötü uyarlaması ama konu bakımından belki bir şey anlatmıştır sana eğer izlediysen)

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Fantastik seri önerir misiniz dark fantasy türünde olursa da olur . Böyle büyülü büyüsüz filan fark etmez kılıçların çarpıştığı bir seri istiyorum . Ama lütfen önericeğiniz hikaye ''KAHRAMANCILIK'' yapan bir karakter olmasın ya böyle kahraman olam dünyayı kurtaram kendimi dünya için feda edem tarzı şeyleri sevmiyorum teşekkürler
The 100 ün kitabı vardı

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Yaşını bilmediğim için önereceğim seri ne kadar doğru olur bilmiyorum fakat lisede okumuş olduğum 'Hayaletin Çırağı' serisinden çok büyük keyif almıştım içinde öyle kılıçlar kan gövde götürmese de kesinlikle 14 kitaplık bir seriden beklediğimden çok daha fazla eğlenmiştim(Yanlışım yoksa 2018 veya 2019'da 7. Oğul diye bir film çıkmıştı film kitabın olabilecek en kötü uyarlaması ama konu bakımından belki bir şey anlatmıştır sana eğer izlediysen)
16 yaşındayım çok çocukça olmadıgı sürece okurum herhalde . biraz daha ciddi atmosferi olan seriler daha çok ilgimi çekiyor

VirtudeN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Erdem
Game Of Thrones, Parry Jackson, Parçalanmış İmparatorluk Serisi

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Game Of Thrones, Parry Jackson, Parçalanmış İmparatorluk Serisi

Parçalanmış imparatorluk listemde duruyor alıcaktım bir ara 30 tl iken bir baktım 50 lere çıkmış bir çekinir oldum :D yazıyorum bu bütün tavsiyeleri kenara alıcam hepsini para elime geçtiğinde

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Parçalanmış imparatorluk listemde duruyor alıcaktım bir ara 30 TL iken bir baktım 50 lere çıkmış bir çekinir oldum :D yazıyorum bu bütün tavsiyeleri kenara alıcam hepsini para elime geçtiğinde
witcher oku bence , dünyayı kurtarma gibi bir derdi yok.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
önerin için teşekkürler mümkünse konusunu böyle özet olarak yazabilir misin ? yazmassan da canın saolsun
Dizisi de var, 5 sezonluk başarılı sayılır.
Narnia günlükleri ve Harry Potter karışımı. büyücülük okulu, Fillory adında farklı bir evren var. Burada kral olayları yönetim vesaire çeşitli yaratıklar gibi şeylerle savaşlar, antlaşmalar....

Top Bottom