Arama sonuçları: *

1. Mırnav

Fantezi'ye giriş kitap önerisi

Tolkin'in kitaplarının alayı. Her ne kadar bağlantı kuramayacak olsan da birinin bunu önermesi gerekiyordu.
  2. Mırnav

2. Şahıs Anlatımıyla Kitap Yazılabilir mi?

Biliyorsunuzdur ki 1. ve 3. şahıs ağızıyla yani ben ve o ağızıyla kitaplar yazılabiliyor. Peki neden 2. şahıs ile yazılmıyor. İyi örnek gösterir misiniz? Zorluğu neler? @Gri Caner Kitaplarla ilgilendiğini düşünüyorum. Anlıyorsan bakar mısın abicim?
  3. Mırnav

En sevdiğiniz kitap nedir?

Güzellik bakımından değil ama etkileyici olarak: İncil ve Kuran
  4. Mırnav

Kitap (Altın) Günü Etkinliği Duyurusu

Hala konuyu anlamadım?
  5. Mırnav

Peygamberliğin İspatı ve Haber Delili kitabı kargo dahil en ucuz Kitapyurdunda!

:kappa: Abicim çok felsefik düşünebiliyorsun gerçekten helal olsun. Sanırım böyle konuları açabilecek cesaret çoğu kişde yok.
  6. Mırnav

[ŞİDDETLİ ÖNERİ] Peygamberliğin İspatı; Haber Delili | Dr. Altay Cem Meriç

İhtiyacım yok demiyorum. Örnek vereyim zamanında hem hanifi, şafi, maliki diye meshepler vardı değil mi? Ben sadece bir mehzebe bağlı kalayım demiyorum ben bunlara arasından bana doğru geleni seçmek isterim. Günümüz şartları içinse ben asla diyanet'e güvenemiyorum. Bunun içinse bir tanıdığıma...
  7. Mırnav

Mezheplerin olayı kuranı yorumlayıp tam açıklanmayan şeylere yorum getirmek değil midir? Bir mezhep kan görünürse abdest bozulur derken bir başkası kan aktığında bozulur demiş. İşte bu yorumu ben kendi doğrultumda bana mantıklı gelen şeklinde yorumluyorum.
  8. Mırnav

Şu ana kadar ne diyanete ne de mezheplere güvendim. En sağlamı direkt Kuran. Kimsenin yorumundan bana ne.
Top Bottom