Arama sonuçları: *

1. Necromancerr

Berserk 4-5-6 Ön Siparişe Açıldı !

sağolasın toplamaya başlayamadım :D internetten okuyayım dedim vaktim yok falan derken biraz daha biriksin seri bi 10 cilti geçsin.
  2. Necromancerr

Okuduğum aklımda kalmıyor

Bol keseden sallayanlar çok olur o metni 100 defa okumuştur birinde anca anlamıştır belkide ama gidip yorumlara herkes anlar falan yazar takılma bu kadar.
  3. Necromancerr

Berserk Mangalarını nereden bulabilirim.

Ah bi bilsek 1.3m sıralamayla 1.5-2m lik yerleye yerleşemedik çalışıyoruz oda borca gidiyor cebe kalıyor 1000-2000 tl 1723788965 Eyw olmadı sanaldan okuyup sonra ciltler toplu şekilde gelince alırım o sırada zaten unutmuş olurum tekrar okurum :D
  4. Necromancerr

Berserk Mangalarını nereden bulabilirim.

Arkadaşlar Sonunda yeni dizi/film/anime,mangaya ayırabilecek zaman buldum ve bu süreçte Berserk'e başladım 1997 yapımı animeyi izledimde arada çok boşluklar olduğunu öğrendim. Mangayı okumaya başlamayı düşünüyorum ancak internetten okumak istemiyorum çünkü işyerinde okuyacak vakti yarattığım...
  5. Necromancerr

Osmanlı padişahlarının hayatını anlatan kitaplar

Benimde elimde 1-2 tane vardı da, kaldırdık onları eğer bulursam yazarım isimlerini .
  6. Necromancerr

THE WITCHER Evreni ile İlgili Kafama Takılanlar

CDPR Genelde Biten hikayeden sonrasını devam ettirir yada alternatif hikaye yazar diyeyim
  7. Necromancerr

İncil-Tevrat'ı İçeren Kitap Önerisi

ilk mesaja bakınca sağlam fosil olduğunu gördüm bende
Top Bottom