eski ahit (tevrat ve zebur), tanrının dünyayı yaratışından isa'nın doğumuna kadar olan süreci, incil (yeni ahit) ise isa'dan sonraki dönemi anlatır. kiliselerden veya kutsalkitap.org gibi sitelerden temin edeceğiniz ücretsiz kitap incil yani yalnızca yeni antlaşmadır. eski ve yeni antlaşmayı içeren kaynak ise kutsal kitap olarak adlandırılır ve benim gördüğüm üzere internette satışı var, ücretsiz temini yok.170 TL idi hepsinini toplandığı kitap elimde var ama kütüphaneden aldım açıkçası böyle bir kitap bulundurmak isterim kütüphanemde.
Bana ucuz öneriniz var mı?
hocam teşekkür ederim de tarihi eser oldu bu konueski ahit (tevrat ve zebur), tanrının dünyayı yaratışından isa'nın doğumuna kadar olan süreci, incil (yeni ahit) ise isa'dan sonraki dönemi anlatır. kiliselerden veya kutsalkitap.org gibi sitelerden temin edeceğiniz ücretsiz kitap incil yani yalnızca yeni antlaşmadır. eski ve yeni antlaşmayı içeren kaynak ise kutsal kitap olarak adlandırılır ve benim gördüğüm üzere internette satışı var, ücretsiz temini yok.
ulaştığım en uygun kaynak: https://ty.gl/t5uy09799d
kutsalkitap.org bana ücretsiz incili temin edip anketleri doldurup onlara ulaştığımda ücretsiz olarak kutsal kitaba da sahip olacağımı söyledi, bilginiz olsun.
ilk mesaja bakınca sağlam fosil olduğunu gördüm bendehocam teşekkür ederim de tarihi eser oldu bu konu