Arama sonuçları: *

1. flitttermice

BEYAZ ZAMBAKLAR ÜLKESİ KİTABINI OKUYANLAR YARDIMCI OLABİLİR Mİ ?

direk e diyebilirsin dolaylı yoldan c .
  2. flitttermice

BEYAZ ZAMBAKLAR ÜLKESİ KİTABINI OKUYANLAR YARDIMCI OLABİLİR Mİ ?

hem c hem e ülkede ekonomik refah da sağlnıyor politik yapıda güzelleşiyor özerklik tamamen elde edililiyor diye hatırlıyorum. Suç oranı zaten findlandiyada düşük hala klise yakımları hariç :D
  3. flitttermice

Siyasi kitap önerisi

27 darbesinde rol oynayan Alparslan Türkeş ve Celal Madanoğlu da terörist o bakış açısıyla bir fark var mı biri kazanmış biri teşebüs etmiş. Ki şöyle bir durumda okullarda çıkan bir muhhabetten bok yoluna gitmiş herif silahlanma vb şuan ülkücülerdede var bakıldığında.
  4. flitttermice

Siyasi kitap önerisi

Şöyle özetleyim sana gelip kitaplık durumu olan bir şeyi uzun uzun yazmayacağım gezi parkı olayları bir örnek ondan sonra yönetimi beğenmeyen ben pankart açıyorum başka bir örnek ümit özdağ hükümetin değişmesi gerekiyor diyor kendi bir fikri var şu anda hükemetin tutumundan memnun olmayan halk...
  5. flitttermice

Siyasi kitap önerisi

Ben solcuyum demedim ki sadece sağ kesimin ötümcek kafalıları dedim sol kesiminde var dostum bence problemin okuduğunu anlamıyorsun konuşmada tek savunduğum şey deniz gezmişin terorist olarak görmenin yanlış olduğu tuhaf bir arkadaşsın gerçekten. Okumayı yazmayı bilmiyorsun milletin işi gücü...
  6. flitttermice

Siyasi kitap önerisi

Siyasal İslamcı demedim ki :D Özgürlüğüm kısıtlanıyor da demedim ki oku et güzel kardeşim benim, ben sizin gibilere dil dökmüyorum sen şimdi siz dememede üzülürsün :D kendi ailenin ve mahhelenin politik yapısından çıkıp dünyaya bir bak bölgelere bir bak sonra gel konuş burda özgürlüğün...
  7. flitttermice

Siyasi kitap önerisi

tarih öğretmeni ve tarih bilimci olarak araştırmanı isterim örümcek kafalı ve sağ kesimin okumayı bilmeyen tarafındansan beğen geç :D değmez konuşmaya.
  8. flitttermice

Siyasi kitap önerisi

neye göre terörist demokrat parti ve sağcıların arasında telef olmuş birimi terorist oluyor.
Top Bottom