Ben de T*röri*t olarak düşünüyorum fakat belki de yanlış biliyorum her görüşü okuyarak bi düşünmek istiyorum.Bir terörist için vakit ayırmaya değmez şahsen. Zamanını daha değerli şeyler için ayırmanı tavsiye ederim.
Solculara bakarsan bütün teröristler baş tacıdır, hiç biri terörist değildir güya. Solcuların doğru olduğu şey göremezsin.Ben de T*röri*t olarak düşünüyorum fakat belki de yanlış biliyorum her görüşü okuyarak bi düşünmek istiyorum.
yok hayır deniz geçmiş yazmıştım zaten. Onun hakkında öneriniz varsa alabilirmmein kampf 3 ünün toplamı deniz geçmişi yeni gördüm ya düzenledin mi ? olsun kitap sağlam hala oku bence
neye göre terörist demokrat parti ve sağcıların arasında telef olmuş birimi terorist oluyor.Bir terörist için vakit ayırmaya değmez şahsen. Zamanını daha değerli şeyler için ayırmanı tavsiye ederim.
şu kitabı 1 aydır alacağım alacağım diyorum bir fırsat olmadı kitapçıya gidebilsem alacağımda zaman bulamıyorum bir türlümein kampf 3 ünün toplamı deniz geçmişi yeni gördüm ya düzenledin mi ? olsun kitap sağlam hala oku bence
Neye göre değil?neye göre terörist demokrat parti ve sağcıların arasında telef olmuş birimi terorist oluyor.
tarih öğretmeni ve tarih bilimci olarak araştırmanı isterim örümcek kafalı ve sağ kesimin okumayı bilmeyen tarafındansan beğen geç değmez konuşmaya.Neye göre değil?
"Delikanlım" diye belgesel var, "Darağcında Üç Fidan" ve "Abim Deniz" diye kitaplar var.Deniz gezmişle alakalı, Sağ görüşlü, sol görüşlü ve ülkücü ağızdan üç farklı kitap almayı planlıyorum önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.