Neler Yeni

Siyasi kitap önerisi

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Deniz gezmişle alakalı, Sağ görüşlü, sol görüşlü ve ülkücü ağızdan üç farklı kitap almayı planlıyorum önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

ESTAROSSA58

80+ Bronze
mein kampf :) 3 ünün toplamı deniz geçmişi yeni gördüm ya düzenledin mi ? :D olsun kitap sağlam hala oku bence :D

Son düzenleme:

milenix

80+ Gold
Bir terörist için vakit ayırmaya değmez şahsen. Zamanını daha değerli şeyler için ayırmanı tavsiye ederim.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir terörist için vakit ayırmaya değmez şahsen. Zamanını daha değerli şeyler için ayırmanı tavsiye ederim.
Ben de T*röri*t olarak düşünüyorum fakat belki de yanlış biliyorum her görüşü okuyarak bi düşünmek istiyorum.

milenix

80+ Gold
Ben de T*röri*t olarak düşünüyorum fakat belki de yanlış biliyorum her görüşü okuyarak bi düşünmek istiyorum.
Solculara bakarsan bütün teröristler baş tacıdır, hiç biri terörist değildir güya. Solcuların doğru olduğu şey göremezsin.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mein kampf :) 3 ünün toplamı deniz geçmişi yeni gördüm ya düzenledin mi ? :D olsun kitap sağlam hala oku bence :D
yok hayır deniz geçmiş yazmıştım zaten. Onun hakkında öneriniz varsa alabilirm

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Enes kaplan
Konularınla alakalı değil ama Beyaz Zambaklar Ülkesinde kitabını önerebilirim, Atatürk'ün çok sevdiği bir kitap.

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eray Yılmaz
neye göre terörist demokrat parti ve sağcıların arasında telef olmuş birimi terorist oluyor.

milenix

80+ Gold
şu kitabı 1 aydır alacağım alacağım diyorum bir fırsat olmadı kitapçıya gidebilsem alacağımda zaman bulamıyorum bir türlü

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
Deniz gezmiş için harcayacağın zamana yazık. Kitaba vereceğin paraya da yazık

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eray Yılmaz
Neye göre değil?
tarih öğretmeni ve tarih bilimci olarak araştırmanı isterim örümcek kafalı ve sağ kesimin okumayı bilmeyen tarafındansan beğen geç :D değmez konuşmaya.

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Kangal Kangaoğlu
Deniz gezmişle alakalı, Sağ görüşlü, sol görüşlü ve ülkücü ağızdan üç farklı kitap almayı planlıyorum önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
"Delikanlım" diye belgesel var, "Darağcında Üç Fidan" ve "Abim Deniz" diye kitaplar var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,085
Üyeler
166,879
Son üye
Altine
Top Bottom